Mit tegyek hogy ne úgy nézzenek rám mint egy űrlényre?
Én nem értem, hogy kinek mi köze hozzá, hogy ti miből és hogyan éltek.
Hacsak nem lenne muszáj, én nem mennék vissza 1 éves korában dolgozni. Persze ha az anyagiak megkívánják akkor természetesen igen, de azért, hogy más ne nézzen csúnyán, vagy nyomás hatására semmi képpen.
Tégy úgy, ahogyan nektek a legjobb.
Egyébként szerintem a ruházati eladók munkaideje nem tudom mennyire kedvező egy kisgyerekes anyának, de, ha ti meg tudjátok oldani, sok sikert hozzá!
Szia!
Sajnos sok bunkó ember, én azt mondom, ne törődj velük!
Légy büszke a gyermekeidre, és csak azzal foglalkozz, amit a családod mond. Gondolom, ők örülnek, és csak ez számít!!!
A pocaklakódnak nyugalomra van szüksége, és nem arra, hogy állandóan idegeskedj!
Csak ez számít, minden más le van tojva magasról!
Te csak magatokkal törődj! mert szerintem nem tudsz tenni ellene semmit. Esetleg, ha azt látják, hogy büszkén, felemelt fejjel, boldogan várod a második babádat, akkor majd elkerekedik a szemük, és te nevethetsz rajtuk :)
Boldog babavárást :)
Legyel buszke arra h te ilyen fiatal, hamarosan ketgyermekes anyuka leszel :) Ram is sokszor erdekesen neztek, amikor 20 evesen terhes lettem. kit erdekel? senkinek semmi koze hozza. ha segelyekbol elsz, ahhoz sincs. gratulalok es tojd le az ilyeneket!!!! :)
22/l. 17 hos kicsifiu anyukaja
Ne foglalkozz a dologgal, ennyire egyszerű. Én 23 vagyok, első babánkat várom, de legtöbben nem néznek 18-nak se. Így ismeretlenekkel beszélgetve, felmerül gyakran, hogy mi lesz az érettségivel. Ilyenkor mondom mosolyogva, hogy 3 éve dolgozom, 2 év múlva diplomázom, ha minden igaz. :) És egy 7 éves kapcsolatba jön a baba...
Szerintem, egyszerűen annyi az oka, hogy valóban az emberek egy része hajlamos abból kiindulni, hogy sokan valóban a segélyekre alapozva szülnek nyakra-főre gyereket, és ezeket a segélyeket egyes, kevésbé kultúr körökben nem a gyerekre költik el. És erre asszociálnak rögtön. Ne vedd a szívedre, sajnos, a negatív példa is példa, és a rossz gyorsabban terjed, az emberek hajlamosak ebből kiindulni. Van ez így.
Te tudod mi a helyzet és a párod is, más nem is számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!