Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek hogy ne úgy nézzene...

Mit tegyek hogy ne úgy nézzenek rám mint egy űrlényre?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok második babámat várom, fiam 2 éves. Férjnél vagyok férjem dolgozik, most fogunk költözni eddig szüleimnél laktunk. (Külön kasszán) Én gyest és családit kapok. Nem áll szándékomban örökké segélyen élni vagy azt várni hogy a párom eltart. Amint a pici egy éves lesz megyek dolgozni más nem wc-s néninek hogy legyen pénzem tanfolyamra mert ruha boltos akarok lenni. De akárhová megyek csak a lenéző tekintetekkel találkozom. A buszon az orvosnál a boltba. Pláne akkor ha meghallják hogy nem az első baba. Mintha bűn lenne fiatalon szülni. Vagy közük lenne hozzá. Eléggé idegesítő. Mit lehet ezzel tenni, hogy lehet kezelni?
2013. jún. 23. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nem értem, hogy kinek mi köze hozzá, hogy ti miből és hogyan éltek.

Hacsak nem lenne muszáj, én nem mennék vissza 1 éves korában dolgozni. Persze ha az anyagiak megkívánják akkor természetesen igen, de azért, hogy más ne nézzen csúnyán, vagy nyomás hatására semmi képpen.

Tégy úgy, ahogyan nektek a legjobb.

Egyébként szerintem a ruházati eladók munkaideje nem tudom mennyire kedvező egy kisgyerekes anyának, de, ha ti meg tudjátok oldani, sok sikert hozzá!

2013. jún. 23. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokan tényleg arra apellálnak, hogy elmennek munka nélkül szülni több gyereket, és majd eltartja őket a párjuk, vagy az állam, meg sokan nyavalyognak, hogy milyen rosszul élnek, közben meg életükben nem dolgoztak, de elvárják a magas életszínvonalt. Ha nálatok ez nem így van, és te így vagy boldog, akkor ne törődj mások véleményével. Majd ha már dolgozol, senki nem mondhat rád semmit. Mondjuk most sem, de az embereknek mindig van valamivel problémájuk, így sosem fogsz tudni megfelelni mindenkinek, de nem is kell.
2013. jún. 23. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Űrlény? Igen, ezt én már nem bunkóságból, de megkérdeztem, mikor az utcán bámultak már fél órája ketten, sőt a vonaton is, mikor 1órán keresztül a pasi zavartan nézett rám! Én 26 vagyok, 4. babámat várom. Én sem a segélyek miatt szülök, hanem mert imádom a kicsiket, és a gyest meg a csp-ot teljes egészében rájuk költöm. Vagy ha nem kell annyi, hát félreteszem nekik.
2013. jún. 23. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos sok bunkó ember, én azt mondom, ne törődj velük!

Légy büszke a gyermekeidre, és csak azzal foglalkozz, amit a családod mond. Gondolom, ők örülnek, és csak ez számít!!!

A pocaklakódnak nyugalomra van szüksége, és nem arra, hogy állandóan idegeskedj!

Csak ez számít, minden más le van tojva magasról!

Te csak magatokkal törődj! mert szerintem nem tudsz tenni ellene semmit. Esetleg, ha azt látják, hogy büszkén, felemelt fejjel, boldogan várod a második babádat, akkor majd elkerekedik a szemük, és te nevethetsz rajtuk :)

Boldog babavárást :)

2013. jún. 23. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Óóó én kifejezetten élvezem amikor így megbámulnak. :) 29 éves vagyok,de van amikor 18-nak sem néznek.(elkérik boltban a személyit ha a páromnak sört veszek) :D 3. babámat várom,és amikor ezt megtudják...imádom a döbbent arcokat. :) Egyébként ez csak pár évtizede nagy szám..régen mindenki fiatalon szült.
2013. jún. 23. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Legyel buszke arra h te ilyen fiatal, hamarosan ketgyermekes anyuka leszel :) Ram is sokszor erdekesen neztek, amikor 20 evesen terhes lettem. kit erdekel? senkinek semmi koze hozza. ha segelyekbol elsz, ahhoz sincs. gratulalok es tojd le az ilyeneket!!!! :)

22/l. 17 hos kicsifiu anyukaja

2013. jún. 23. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a dologgal, ennyire egyszerű. Én 23 vagyok, első babánkat várom, de legtöbben nem néznek 18-nak se. Így ismeretlenekkel beszélgetve, felmerül gyakran, hogy mi lesz az érettségivel. Ilyenkor mondom mosolyogva, hogy 3 éve dolgozom, 2 év múlva diplomázom, ha minden igaz. :) És egy 7 éves kapcsolatba jön a baba...

Szerintem, egyszerűen annyi az oka, hogy valóban az emberek egy része hajlamos abból kiindulni, hogy sokan valóban a segélyekre alapozva szülnek nyakra-főre gyereket, és ezeket a segélyeket egyes, kevésbé kultúr körökben nem a gyerekre költik el. És erre asszociálnak rögtön. Ne vedd a szívedre, sajnos, a negatív példa is példa, és a rossz gyorsabban terjed, az emberek hajlamosak ebből kiindulni. Van ez így.

Te tudod mi a helyzet és a párod is, más nem is számít. :)

2013. jún. 23. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!