Mit csináljak h ne nézzenek a felnőttek ennyire gyerekesnek?
16 és fiú vok és az a baj h a szüleim meg mindenki úgy kezel mint egy kb. 8 éves gyereket. Bármit mondok valami komolyabb témáról amit gondolok, anyukám csak mosolyog egyet meg kiröhög, és a szokásos duma "de okos vagy ehez 16 évesen". Még akkor is ha egyáltalán nem is mondok hülyeséget. Meg mindig azt mondja h gyerekesebb vok a koromnál, közben ez egyáltalán nem igaz csak nem érti h azért lát "kisebbnek" mert az ő gyereke vok! Meg más felnőttek is ha mondok valamit csak mosolyognak egyet rajta de nem azért mert hülyeség hanem mert csak 16 vok :( :(
De itt a gyakorikérdéseken is láttam már h ha nem írom oda a korom akkor sokkal komolyabban veszik, amit mondok. Meg olyan is volt h írtam vmit, erre 3an nekem ugrottak, hogy "mondja ezt egy 16 éves gyerek", utána beírta kábé ugyanazt egy 25/F, na anak már normálisan tuttak válaszolni sőt még néhányan egyet is értettek vele. De mind1, nem ez az oldal érdekel, csak legalább élőben ne nézzenek hülyének, csak azért mert fiatalabb vok :/
Pedig melózok suli után, volt már több barátnőm is, nem tom mi kell még h ne úgy kezeljenek mint egy kis hülyét? :/
16/F
14éves lány vagyok, ugyanez a helyzet, mindig ovisként kezeltek, aztán bejelentettem a kedves családtagoknak,hogy a tojáshéj már lejött a fenekemről. Persze nem az, hogy érett felnőttként kezeljenek,mert az még nem vagyok, csak hogy ne kisgyerekként. Tudod mi lett a változás? Állandóan a szerelmi életemről faggatnak, mert hogy én mondtam milyen nagylány vagyok..
Egyébként a fiúk később érnek, a szüleidnek pedig még mindig az a kisfiú maradsz akit nevelgettek 16évig :) Annyira azért nem rossz a helyzeted, biztos van olyan a családodban, ismeretségi körödben akiket érdekelnek komolyabb témák is, és nem csak kigúnyolnak. ( én pl bármiről eltudok beszélgetni,nem csak a pasikról és a szerelemről, illetve vásárlásról mint a hasonló korúak :D )
A felnőttek szemében a 18alattiak még gyerekek, és ez így is marad még jó darabig:)
legyél nekik akkor gyerek
kezdj el nekik nyafogni, csináltass mindent velük, olvastass esténként mesét, macival menj aludni
ha elcsodálkoznak, mondd meg nekik, majd ha komolyan vesztek, akkor abbahagyom ezt
házan kivül meg legyél az, aki eddig is voltál
másik verzió, anyád bármit mond, nevesd ki
amikor ezen felháborodik, akkor mondd meg neki, hogy szerinte te mit éreztél, amikor kinevet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!