Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lennék vagy csak a...

Terhes lennék vagy csak a stressz miatt van ez?

Figyelt kérdés

Késik a vérzésem 10 napja!Vettem már teszteket mindegyik negatív lett.Teszteltem már napközben és első vizelésnél is,mindegyik negatív volt!

Azóta van fehér folyásom mióta peteérésem, a száraz szakasz kimaradt.Amikor meg kellett volna jönnie ugyanúgy fájt előtte a cicim és a hasam, ami mai napig görcsölök,fáj a cicim.Nem változott a mellem színe sem, nem émelygek, nem vagyok rosszul,nincs székrekedésem.Nagyon stresszes életet élek, keveset eszem, keveset alszom és az utóbbi időben sokat fogytam!

Lehet baba vagy várjak még az újabb teszteléssel?

2013. jún. 23. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy terhes vagy.inkább csak a stressz miatt.ha ennyi ideje késik a teszt már kimutatta volna.amúgy miért élsz ennyire stresszes életet?
2013. jún. 23. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Kereskedelemben dolgozom jóformán állandó 12-14 óra éjjszaka és rettenetesen nagy a hajtás, a felelősség rajtam!
2013. jún. 23. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
értem.amúgy ha terhes lennél megtartanád?
2013. jún. 23. 12:46
 4/6 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, szeretnénk a vőlegényemmel babát de sajnos most kerültünk rossz anyagi körülményekbe így megfontolandó nagyon.:( HA igen azt sem tudom hogy mondjam el édesanyámnak, félek a reakciójától
2013. jún. 23. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:
szia.esetleg menj el nőgyógyászhoz és ott már tuti kiderülne hogy terhes vagy e vagy sem.és akkor nem kell gyötörnöd magad.
2013. jún. 23. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a valaszom elkeserit-e vagy felvidit de nekem is ugyan ezek a tuneteim voltak es nemvart elott kezdottek. 9 nap keses utan lett csak halvany pozitiv a tesztem, addigra mar szerencsere volt idopontom a dokinal, mert nagyon aggodtam, nem tudtam, hogy mitol lehet. De minden rendben volt. A doki azt mondta, hogy azert lett csak olyan keson pozitiv a teszt, mert kesobb fogant a pici, nem kozepidoben.
2013. jún. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!