Milyen ruhákat vegyek szeptemberbe születő gyermekemnek? (Szept.14-re vagyok kiírva. )
Én 28ra vagyok kiírva. Én nadrágokat vettem neki, cica naci (kislányom lesz), farmer szerű, jó kis csajos nacik:) harisnyák, zoknik, kis cipők, rövid/hosszú újjú bodyk, pulcsik, xapkák hidegebbre/melegebbre.
Kis őszi kabát, én felkészültem ezekkel a ruhákkal:)
26hkm
Első vagyok, abszolút nem:)
Ha valaminek történnie kell, megtörténik. Amúgy meg egészségesek vagyunk, szóval tuti nem:D
Én is 16-ra vagyok kiírva :)
Még nem vettem semmit, mert nem tudom a baba nemét. Semlegeset meg nem szerettem volna venni. Kapunk sok rucit is, de ez is a nemétől függ. Holnap megyünk 4D-re, remélem most kiderül.
Én rövidujjú bodykra gondoltam, egy-két harisnya. Talán egy rugdalózó. Annyira szeszélyes az időjárás.
4-es vagyok.
Eddig nem mutatta magát, de most a 4D-n végre megmutatta a kis kukacát :D Kisfiúnk lesz. A 12 hetesen meg se mertem kérdezni a dokit, a 18 hetes uh-n pedig összekulcsolta a lábát. Most is csak pár másodpercig mutatta meg, de egyértelműen látszott minden.
Én nem vagyok babonás. Amit eddig beszereztem az a kiságy, sterilizáló, meg egy kis takaró. Na de majd most beindul a vásárlási lázam :)
Pécsi vagyok és itt is fogok szülni.
:) első vagyok!
Utolsó! Nem mutizza magát?? Nekem hál istennek 5x mondták, hogy kislány:D szerintem az elég!:D
Nem baj, amíg pici, simán felveheti a semleges rucikat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!