Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ruhákat vegyek szeptemb...

Milyen ruhákat vegyek szeptemberbe születő gyermekemnek? (Szept.14-re vagyok kiírva. )

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Én 28ra vagyok kiírva. Én nadrágokat vettem neki, cica naci (kislányom lesz), farmer szerű, jó kis csajos nacik:) harisnyák, zoknik, kis cipők, rövid/hosszú újjú bodyk, pulcsik, xapkák hidegebbre/melegebbre.

Kis őszi kabát, én felkészültem ezekkel a ruhákkal:)

26hkm

2013. jún. 21. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, én 2 nappal későbbre vagyok kiírva és kisfiam lesz :) ti nem vagytok babonasak?
2013. jún. 21. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok, abszolút nem:)

Ha valaminek történnie kell, megtörténik. Amúgy meg egészségesek vagyunk, szóval tuti nem:D

2013. jún. 21. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is 16-ra vagyok kiírva :)

Még nem vettem semmit, mert nem tudom a baba nemét. Semlegeset meg nem szerettem volna venni. Kapunk sok rucit is, de ez is a nemétől függ. Holnap megyünk 4D-re, remélem most kiderül.

Én rövidujjú bodykra gondoltam, egy-két harisnya. Talán egy rugdalózó. Annyira szeszélyes az időjárás.

2013. jún. 21. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó! Akkor üdv a 16.ai klubban! :))))) hhogy nem tudod meg a nemet? Mindig pont úgy feküdt? Én sem vettem semmit, de én nem is fogok ameddig meg nem születik annyira babonás vagyok :D hogy bírjatok a meleget? Hol fogsz szülni?
2013. jún. 21. 21:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Hu nekünk már a babakocsi, kiskád, kapott ruhák, apróságok, kiságy már meg van... csak most a rucikkal vagyok bajba ki tudja milyen idő lesz még akkor meleg vagy már hűvös.... :D na de majd csak megoldódik. én Mezőtúron fogok szülni. Kislányunk lesz.. :D
2013. jún. 22. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Eddig nem mutatta magát, de most a 4D-n végre megmutatta a kis kukacát :D Kisfiúnk lesz. A 12 hetesen meg se mertem kérdezni a dokit, a 18 hetes uh-n pedig összekulcsolta a lábát. Most is csak pár másodpercig mutatta meg, de egyértelműen látszott minden.

Én nem vagyok babonás. Amit eddig beszereztem az a kiságy, sterilizáló, meg egy kis takaró. Na de majd most beindul a vásárlási lázam :)

Pécsi vagyok és itt is fogok szülni.

2013. jún. 24. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is 28.-ra vagyok kiírva :D de még én sem vettem semmit mert még nem tudom a nemét :)
2013. jún. 24. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:

:) első vagyok!

Utolsó! Nem mutizza magát?? Nekem hál istennek 5x mondták, hogy kislány:D szerintem az elég!:D

Nem baj, amíg pici, simán felveheti a semleges rucikat;)

2013. jún. 24. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!