Milyen méretű babaruhákat és pelenkát vegyek majd a születendő gyermekemnek és mire lesz szükségem?
Pelenkából a Newborn (újszülött) feliratúakat keresd! Ruhából pár db 56-os (body), de több legyen a 62-es. Nekem például rugiból csak 62-eseim voltak, kicsit lógott rajta, de úgysem az a lényeg, hanem aki benne van :) Egy jó tanács: ne vegyél túl sokat, mert úgyis fogsz kapni!
Hogy mi kell még? Hát elég sok minden, de írd be a keresőbe, hogy babakelengye, és ott megtalálod majd!
En keves 56os ruhat vettem, inkabb 62est, pelenkabolt csak egy csomag 1eset es 1 csomag kettest.
Az elso fiam eleve 56 cmrel szuletett es 4 kg-mal, egybol inkabb 62es ruhakat adtam ra, mert sokkal kenyelmesebb volt feladni is es a laban huzodott az 56os rugi.
A masodik babam is csak 3 hetig hordta az 56os ruhakat.
Pelenkabol azert lesz eleg 1-1 csomag, mert nem biztos, hogy az az adott marka tokeletes lesz a babadra. Lehet, hogy pl a labat dorzsolni fogja, vagy nem illeszkedik jol a derekara es akkor masik markat kell kiprobalnod.
Ha megis tobb egyesre lesz szukseg, akkor boven tudsz neki venni (vagy a ferjed, anyukad, barki) akkor is, amikor mar kint lesz a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!