Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen ciki kirakni a cicit...

Terhesen ciki kirakni a cicit (fürdőruhára gondolok amiből tetemes része kilátszik) visszatetsző vagy milyen benyomást kelt?

Figyelt kérdés
174 cm vagyok 42 es méretet hordok nem vagyok se vékony se kövér így a kettő között. A cicim relatív nagy volt és terhesen meg még nőtt 2 méretet. Van már két gyerkőcöm 32 éves vagyok, most várom a harmadikat. Vinném őket a strandra végre ma délután ill. hétvégén de. a bajom hogy a tavalyi fürdőruhám (tankini évek óta mert csúnya a hasam) kicsi úgy értem szó szerint a fél mellem kint van belőle. Én nem vagyok egy mutogatós típus úgy alapjáraton de én magam azt gondolom, hogy ha vkinek szép, tegye ki ha úgy jól érzi magát. De én most terhes vagyok és nem tudom valahogy nem fér össze a kint levő cici meg a nagy pocak. Viszont ma már nem tudok sehol kismama fürdőruhát venni meg semmi zártat. Szóval szerintetek ciki vagy furcsa ? Mindjárt keresek hasonló képet mint az én felsőm és linkelem.
2013. jún. 21. 15:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hú köszi ez jó ötlet megpróbálom összeölteni középen!
2013. jún. 21. 15:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát azért lássuk be a mai fürdőruha divat nem a takargatásról szól szinte minden fiatal és nem annyira fiatal nőnek is a melle egy része kint van azért :) Alapban ezzel nincs is gondom (bár mint írtam nem annyira az én világom) csak így terhességgel nem fér össze annyira nekem vagy nem is tudom na megyek varrogatni:))
2013. jún. 21. 15:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj, nyugodtan vedd fel:) kellemes strandolást!
2013. jún. 21. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem enném fel a helyedben, de kizárólag azért, mert úgy veszem ki a szavaidból, hogy zavarna.
2013. jún. 21. 20:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva sikerült összevarrnom elöl egy jó darabon így már tényleg szinte alig van kint vmi:) Köszi a válaszokat!
2013. jún. 22. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!