Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen ciki kirakni a cicit...

Terhesen ciki kirakni a cicit (fürdőruhára gondolok amiből tetemes része kilátszik) visszatetsző vagy milyen benyomást kelt?

Figyelt kérdés
174 cm vagyok 42 es méretet hordok nem vagyok se vékony se kövér így a kettő között. A cicim relatív nagy volt és terhesen meg még nőtt 2 méretet. Van már két gyerkőcöm 32 éves vagyok, most várom a harmadikat. Vinném őket a strandra végre ma délután ill. hétvégén de. a bajom hogy a tavalyi fürdőruhám (tankini évek óta mert csúnya a hasam) kicsi úgy értem szó szerint a fél mellem kint van belőle. Én nem vagyok egy mutogatós típus úgy alapjáraton de én magam azt gondolom, hogy ha vkinek szép, tegye ki ha úgy jól érzi magát. De én most terhes vagyok és nem tudom valahogy nem fér össze a kint levő cici meg a nagy pocak. Viszont ma már nem tudok sehol kismama fürdőruhát venni meg semmi zártat. Szóval szerintetek ciki vagy furcsa ? Mindjárt keresek hasonló képet mint az én felsőm és linkelem.
2013. jún. 21. 15:31
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

[link]

szóval ilyen v kivágású a tankinim de trmészetesen 2 számmal kisebb cici nem esik így ki belőle mint a képen és természetesen ilyen vékony sem vagyok..(mint írtam)

2013. jún. 21. 15:37
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Én biztos nem venném fel, vagy ha igen egy polót is felvennék és abba is fürödnék.
2013. jún. 21. 15:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát, ugye az emberek szerintem furcsállnák, két gyerekes anyuka, nagy hassal, minek vesz fel ilyet:) Szóval vegyél rá pólót, mert ez így tényleg olyan fiatalos és szexis, nem olyan várandós anyukás:)
2013. jún. 21. 15:41
 4/15 A kérdező kommentje:
pólót de az meg nem olyan mintha kb vmi bőrbetegséget takargatnék?:)))
2013. jún. 21. 15:42
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Te cikinek érzed? Mert szerintem nem az. Mindenki abban megy strandra, amiben jól érzi magát. A kismamáknak még fő szempont gondolom a kényelem. Főleg hogy még másik két gyerkőcödet is viszed. A többi ember véleményével meg abszolút nincs értelme törődni. Ezt a meleget pedig egyébként sem lehet máshol elviselni.

Szerintem semmi különös nincs abban, hogy egy kismamának nagy pocakkal "kint" van a cicije a FÜRDŐRUHÁBAN A STRANDON, pedig én nő vagyok, és már szültem is. :-)

2013. jún. 21. 15:43
 6/15 anonim ***** válasza:
Vedd fel nyugodtan,attól hogy kismama vagy,nem kell csadort is felvenni.
2013. jún. 21. 15:45
 7/15 anonim ***** válasza:

Inkább egy terhes 2 gyermekes anyuka mellei legyek kint, mint a 60 éves nénikék löttyedt mellei! :D

Én is most próbáltam fel a fürdőruci, és rajtam se pont úgy áll ahogy tavaly, meg tavaly előtt! Jó nem lóg ki, meg nekem kicsit közelebb van a két mell rész, így összeöltöttem!

Az enyém inkább ilyen! [link] és középen kicsit összeöltöttem!

2013. jún. 21. 15:46
 8/15 anonim ***** válasza:
vedd fel nyugodtan
2013. jún. 21. 15:48
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nem terhesen is ciki, ha kilóg a fél melled nem, hogy terhesen.
2013. jún. 21. 15:53
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom fogalmam sincs, ezért is kérdezem itt mert valahogy nem tudok elvonatkoztatni tehát nem tudom külső szemlélőként nézni a helyzetet. Ha tehetném, mennék ,vennék vmi zártabbat, de nem tehetem most és nem akarom egy ilyen hülyeség miatt hogy most akkor mit gondolnak mások- megfosztani a gyerekeimet a strandtól, nagyon várják. De azért teljesen hülyét se akarok csinálni magamból na ezt most jól megfogalmaztam :)
2013. jún. 21. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!