Terhesen ciki kirakni a cicit (fürdőruhára gondolok amiből tetemes része kilátszik) visszatetsző vagy milyen benyomást kelt?
szóval ilyen v kivágású a tankinim de trmészetesen 2 számmal kisebb cici nem esik így ki belőle mint a képen és természetesen ilyen vékony sem vagyok..(mint írtam)
Te cikinek érzed? Mert szerintem nem az. Mindenki abban megy strandra, amiben jól érzi magát. A kismamáknak még fő szempont gondolom a kényelem. Főleg hogy még másik két gyerkőcödet is viszed. A többi ember véleményével meg abszolút nincs értelme törődni. Ezt a meleget pedig egyébként sem lehet máshol elviselni.
Szerintem semmi különös nincs abban, hogy egy kismamának nagy pocakkal "kint" van a cicije a FÜRDŐRUHÁBAN A STRANDON, pedig én nő vagyok, és már szültem is. :-)
Inkább egy terhes 2 gyermekes anyuka mellei legyek kint, mint a 60 éves nénikék löttyedt mellei! :D
Én is most próbáltam fel a fürdőruci, és rajtam se pont úgy áll ahogy tavaly, meg tavaly előtt! Jó nem lóg ki, meg nekem kicsit közelebb van a két mell rész, így összeöltöttem!
Az enyém inkább ilyen! [link] és középen kicsit összeöltöttem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!