Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire ciki, hogy én nem...

Mennyire ciki, hogy én nem tudok adni pénzt a szülésért?

Figyelt kérdés
Ügyeletesnél fogok szülni...
2013. ápr. 28. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ügyeletesnek nem kell pénzt adni.
2013. ápr. 28. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyàltalàn nem ciki! Sőt... nekik az a munkàjuk,azért kapnak fizetést hogy te és a többi kismama egészségesen megszülhessen! Én is nagyon gondolkozok rajta hofy adok e! Valószìnű hogy nem, mert ha gond nélkül lezajlik a szülésem akkor miért adnék! Gyakorlatilag te se kapsz + pénzt a munkàdért amit csinàlsz nem!!??
2013. ápr. 28. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Ügyeletesnél nem ciki, ha nem adsz.

Amúgy elvileg azért hívják hálapénznek, mert ha nagyon elégedett vagy az ellátással, adhatsz, hálád jeléül. De nem kötelező ügyeletesnek.

2013. ápr. 28. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is ügyeletesnél szültem és nem adtam pénzt, pedig megérdemelte volna! A lányom életét köszönhetem neki!
2013. ápr. 28. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
ezen egy percig se stresszelj! nem kotelezo es, ha valaki nem tud, hat nem! az igazi orvosnak es szulesznonek a "koszonom" a valodi "fizetseg", arrol mar nem te tehetsz, hogy alul fizetik oket es emiatt orulnenek a plusznak! a lenyeg, hogy jol van ez igy! ad, aki tud es aki nem, az nem!
2013. ápr. 28. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem kell adni a szülésért pénzt senkinek.

Én egy rettentő kedves, segítőkész szülésznőt fogtam ki, mégis eszembe sem jutott se neki, se a dokinak, se a csecsemősöknek külön pénzt adni azért, amiért amúgy megkapják a fizetésük.

Mikor szokik már le a magyar ember erről az ostoba szokásról???

Ha egy nyugati országban pénzt akarnál adni egy orvosnak, csak nézne rád, hogy meghülyültél-e, nem értené mit akarsz.

2013. ápr. 28. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ügyeletesnél szültem ,én se adtam neki .
2013. ápr. 28. 21:18
 8/8 anonim válasza:
Mi is többet költöttünk befele jövet taxira mint a szülésre...
2013. máj. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!