Ha van fogadott dokid, és éjszaka folyik el a magzatvíz, akkor nem ciki éjszaka hívni?
hát nem tudom, eddig mindig én hívtam mikor valami bajom volt.
Csak olvastam, hogy sokszor éjszaka indul meg a szülés, és nem is tudom, de vhogy olyan ciki éjszaka közepén telefonálni...
Bár az is igaz ami az első írt, hogy lényegében már a terhesgondozás alatt 100 ezer felett fizetsz ki, és még ehhez jön a szülés!
Amikor még barlangban éltünk, az embereknél épp úgy, mint az élővilág legtöbb tagjánál, éjszaka indult be a szülés, mert ez az időszak volt a legveszélytelenebb mindenféle szempontból. A szülészek nagyon jól tudják, hogy ez ma is benne van a pakliban, tehát egyáltalán nem gáz felhívni őket éjjel, mert szokva vannak hozzá.
Az már cikibb, ha a gyerkőc épp akkor kívánkozik kifelé, amikor az orvos az előző nap ügyeletes volt. A mi kórházunkban ilyenkor az orvos 24 órán keresztül ki van tiltva az osztályáról, tehát semmilyen indokkal nem mehet be, max látogatóként. Ez is jogos valahol, mert lenyom egy normál nappali, aztán egy (vagy alvós, vagy szülésekkel tarkított ) éjszakai ügyeletet, szinte pihenés nélkül. A szülész is ember, valamikor neki is aludnia kell, mert ha valamit elnéz fáradtságból, abból nagy baj lehet... De az ismeretségi körömben voltak már néhányan, akik emiatt szültek ügyeletesnél, pedig volt választott orvosuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!