Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéri kézi készítésű baba...

Megéri kézi készítésű baba ágyneműért (ágyrácsra védő+kispárna+takaró) 20 ezer forintot kiadni?

Figyelt kérdés
Nagyon gyönyörű minták, nagyon tetszenek, benne van már a bélés a párnába és a takaróban.
2013. jún. 21. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem, nekünk pár ezerért volt baba outlet-ből. Na most: rácsvédő: rajta volt a kiságyon sokáig, sok haszna nem volt, mert amint mocorog, tuti úgy mocorgott, hogy a feje oda került, ahol nem volt védő. Takaró: túl vastag és nagy volt nekünk, pici babának még felesleges, párnán sem alszik, most 10 hónapos, az a rongyija:)
2013. jún. 21. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi is inkább a legszükségesebbeket vettük meg, de azért belefért egy-két cukiság. Miért ne? Babázni fogunk egy ideig, s az ilyen dolgok annyira fel tudják dobni a mindennapokat. :)

Az meg, hogy neked mi éri meg, azt te tudod.

2013. jún. 21. 19:45
 13/13 anonim válasza:
Sziasztok! A készítő vagyok :D. Rákerestem a 101kiskockára kiváncsiságból, és kidobta ezt a fórumot. Szeretném kicsit megvédeni a termékeimet, ha megengeditek. Érdemes mindig megkeresni a készítőt, ha egy webáruházon keresztül rendeltek, abba nekük bele kell kalkulálni az áfát, a járulékainkat sokszor az oldal által levont jutalékokat. Ez a készlet nem tudom, hogy jött ki 20000ft-ra?! Talán baldachinnal együtt. A babatakarót 6-8000 ft-ért készítem, a rácsvédőt 2400-6400ft között( minta és méret függő) és a kispárnát több termék rendelése esetén ajándékba adom. A színek. Egyrészt kötött a nagykereskedés készlete miatt, másrészt ezt keresik. Szívem szerint vidám, színes portékákat készítenék, de a vevők igényeit kell kiszolgálni. Rózsaszín-bordó-drapp és babakék termékeket rengeteget adok el, néha egy-egy natúr drapp-keki is beesik, színeseket már kizárólag rendelésre készítek. Három gyermekes anyukaként én sem adnék ki rá 20000ft-ot. Ugyanakkor meg kell nézni a Brendon árait...horror áron kapsz mindent, csak nem egyedit. Igyekszem minden kérést megvalósítani. A nevektől, a mintákon át, nagyon extra kívánságokig. Most éppen egy magyaros fa motívumon dolgozik, amire 5 galambot kell varrnom. 240x240cm 42000ft-ért. Min. 5 napos munka... nem gondolom, hogy drágán dolgozom. Köszönöm a véleményeket és az építő jellegű kritikákat is. :) Mosolygós szép hetet nektek!
2014. júl. 8. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!