Baba ágynemű szettet szeretnék venni. Hol érdemes olcsón akár interneten is megrendelni? Ti hol vettétek? Mit ajánlatok? Kispárna, takaró, fejvédő és zsebes tartó-ra gondoltam így készletben.
Én a Brendonban vettem,igen drágán. De pl a tesz-veszen,vaterán licitálás és megnyerés után viheted őket fillérekért.
Legközelebb én is okosabb leszek :SS
Köszönöm!
A vaterán láttam úgynevezett Elefántos, Flanel Ágynemű-t. Szerintetek a flanelból készült ágynemű jó a kicsinek? Vagy mindenképp 100%-os pamut huzatút vegyek?
Én is a vaterán vettem nagyon szépet( és olcsón!!!).
De a másik készletet egy angol turiban találtam, szebb, és jobb minőségű, mint a vaterás!!
90 fokon kifőztem és tökéletes!
A babavilág.hu-n is van adásvétel, meg szerintem minden babaoldalon.
Remélem, tudtam segíteni!
:))
Köszi! :)
Megkérdezhetem milyen típusút vettél a vaterán? Pamut? Flanel?
A "vaterás vásárló" vagyok.
Csatlakozom az előző anyukához, én is pamutot vettem, szerintem a flanel bolyhosodik, én féltem, hogy le ne nyelje a szöszöket!
Igaz, hogy a flanel melegebb lehet ilyenkor télen, de én a pamutra esküszöm.
Ja, és még valami:
Csak akkor vegyél a tesz-vesz-en, ha ráérsz várni, mert a regisztrálás után még kb. 1 hét, míg postán megkapod a jelszavad!
A vatera gyorsabb, reg.-elsz, és már licitálhatsz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!