Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 fiam lesz, hogy tegyem túl...

3 fiam lesz, hogy tegyem túl magam a csalódáson?

Figyelt kérdés

Van egy 4 és egy 2 éves fiam, imádom őket! 3 gyermeket szerettünk volna és már azt is tudjuk hogy ő is fiú... Nem mutatom a férjem előtt, de annyira nagyon vágytam egy kislányra és most olyan csalódott vagyok! Emiatt persze még rosszabbul érzem magam, hiszem hogy érezhetek így iránta akit ugyanúgy kéne szeretnem mint a másik két gyerekemet? Borzasztó anya vagyok, de nem tudom összekapni magam... Tudom, hogy ha megszületik imádni fogom őt is, de a tudat, hogy nekem már soha nem lesz lányom és soha nem tapasztalhatom meg ezt az érzést nagyon elkeserít... :(

Van még valaki aki érzett így?

2013. jún. 21. 10:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az építő válaszokat, segítettetek! :*
2013. jún. 21. 10:58
 12/27 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos tanácsot adni nem tudok,mert én is pontosan így érzek és utálom magam miatta.Van már egy lányom és nagyon kisfiút szerettem volna másodikra,de kiderült ő is kislány.Én is csalódott vagyok,de szégyellem ,h ezt érzem de nem tudok mit tenni ellene.A férjemnek nem mondom mert ő nagyon örült neki.2 gyereket terveztünk,többet nem is engedhetünk meg ,tehát ezért rossz mert tudom,h már nem lesz fiam...
2013. jún. 21. 11:51
 13/27 anonim ***** válasza:
43%
Nem értem miért kell az ilyen kérdéseknél egyből megjelenni 1-2 'nekem nem lehet gyerekem' meg 'mi 1000 évig szenvedtünk egy gyerekért' típusú hozzászólónak? Ha nem bírjátok elviselni, hogy másnak van gyereke, ne járjatok ebbe a fórumba beszólogatni. Mit fáj nektek, hogy szeretett volna egy kislányt is? Teljesen érthető. Ettől még imádni fogja a 3. fiát is. Semmi szükség a lelkiismeretfurdalást keltő megjegyzésekre. Bántja már így is, hogy így érez!
2013. jún. 21. 12:35
 14/27 anonim ***** válasza:
76%
Hidd el megszokod és szeretni fogod ugyan úgy mint a másik kettőt. Sok boldogságot.
2013. jún. 21. 12:35
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. jún. 21. 12:40
 16/27 anonim ***** válasza:
64%
Nálam is most derült ki, hogy a harmadik is fiu. Én is kicsit csalodott vagyok, de próbáltam magam felkészíteni erre.Ráadásúl a nagyszűlők is nagyon lányt vártak és úgy is beszéltek róla, hogy tuti az lessz.
2013. jún. 21. 13:11
 17/27 anonim ***** válasza:
58%

Kedves 13! Az ilyen embereket lehetetlen elviselni mint kiskegyed!

Mi az hogy nem tudja magát túltenni a "csalódáson"? Ez mi? Csalódás a gyermek! ???

Nem kívánom neked azt amit átéltem, nem sztárolom magam, de tudod kedves csak egy csöppet gondoljál már bele, hogy me lett volna ha neked nem lehet, vagy ha elveszted.... itt vagyok mert oda írok ahova akarok, nehogy már te mond meg. Egy szóval nem írtam hogy útálom azt akinek gyerke van,főleg több is, ne forgasd ki a szavaimat kérlek, csak arra próbálom rávenni a kérdezőt hogy más szemszögből nézze a dolgokat. Ebben semmi rossz nincs. Sajnálom ha te úgy látod. Remélem nagycsaládos vagy és röhögsz a markodba, a hozzászólásod alapján pedig útálod azokat akkel baj történt, vagy nem lehet.......empátia nulla.

2013. jún. 21. 20:38
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 10-es! Miért kéne vigasztalni bárkit is, akinek gyermeke fog születni?
2013. jún. 21. 20:40
 19/27 anonim ***** válasza:
32%
Cseréld el valakivel, aki a lánynak nem örül. Mondjuk a 12-essel.
2013. jún. 21. 20:52
 20/27 anonim ***** válasza:
48%

Szégyelljétek magatokat mindannyian, akik kigúnyoljátok más fájdalmát, ba.romarcúak!

De nagy szátok van gyerekesen, majd ha ti is átélitek azt a fájdalmat, amit ő, akkor szájaljatok.

Inkább húzzátok le magatokat a wc-n vazze, mert ennyit értek, akik lehurrogtátok.

Emberiség szégyenei.

2013. jún. 22. 04:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!