3 fiam lesz, hogy tegyem túl magam a csalódáson?
Van egy 4 és egy 2 éves fiam, imádom őket! 3 gyermeket szerettünk volna és már azt is tudjuk hogy ő is fiú... Nem mutatom a férjem előtt, de annyira nagyon vágytam egy kislányra és most olyan csalódott vagyok! Emiatt persze még rosszabbul érzem magam, hiszem hogy érezhetek így iránta akit ugyanúgy kéne szeretnem mint a másik két gyerekemet? Borzasztó anya vagyok, de nem tudom összekapni magam... Tudom, hogy ha megszületik imádni fogom őt is, de a tudat, hogy nekem már soha nem lesz lányom és soha nem tapasztalhatom meg ezt az érzést nagyon elkeserít... :(
Van még valaki aki érzett így?
Kedves 13! Az ilyen embereket lehetetlen elviselni mint kiskegyed!
Mi az hogy nem tudja magát túltenni a "csalódáson"? Ez mi? Csalódás a gyermek! ???
Nem kívánom neked azt amit átéltem, nem sztárolom magam, de tudod kedves csak egy csöppet gondoljál már bele, hogy me lett volna ha neked nem lehet, vagy ha elveszted.... itt vagyok mert oda írok ahova akarok, nehogy már te mond meg. Egy szóval nem írtam hogy útálom azt akinek gyerke van,főleg több is, ne forgasd ki a szavaimat kérlek, csak arra próbálom rávenni a kérdezőt hogy más szemszögből nézze a dolgokat. Ebben semmi rossz nincs. Sajnálom ha te úgy látod. Remélem nagycsaládos vagy és röhögsz a markodba, a hozzászólásod alapján pedig útálod azokat akkel baj történt, vagy nem lehet.......empátia nulla.
Szégyelljétek magatokat mindannyian, akik kigúnyoljátok más fájdalmát, ba.romarcúak!
De nagy szátok van gyerekesen, majd ha ti is átélitek azt a fájdalmat, amit ő, akkor szájaljatok.
Inkább húzzátok le magatokat a wc-n vazze, mert ennyit értek, akik lehurrogtátok.
Emberiség szégyenei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!