A 2. várandósság nehezebb? Vagy csak én vagyok ilyen rossz passzban?
Másfél éves kislányom hiperaktív, még a meleg ellenére is. Nagyon nyűgös, hogy bent kell lennünk a lakásban. 22 hetes vagyok, de nehezen veszem a levegőt, fulladok, ráadásul 2 napja úgy fáj a gyomrom, hogy enni se, inni se megy nagyon... az energiaszintem a béka feneke alatt, így türelmetlenebb is vagyok.
Más is van/volt így? Vagy csak én vagyok érzékenyebb erre a dologra?
Én is úgy érzem, hogy nehezebb.
A kisfiammal az elején dolgoztam, a 11. héten volt egy vérömleny, amiatt feküdnöm kellett, utána két hét torokgyuszis ágynak esés, aztán terhességi diabétesz. Ott a sürgősségi császár volt a számla vége.
Most kezdettől nem dolgozom, mert ugye még itthon vagyok a nagyocskával. Folyton aggódom, már kétszer volt pici barna maszatolás, szerencsére semmit sem találtak a dokik, a baba jól van. Feküdnöm kell. A kezdetektől folyamatosan émelygés. Ha hányok, még a szemem is bevérzik. A fekvés miatt, ha felállok, sokszor szédülök. Este jön rám az émelygés.
Még csak a kilencedik hétben járok, de már most sem bánnám, ha vége lenne. A terhességet nehezíti, hogy van a petefészkemben egy meghatározhatatlan valami, ami nem ciszta, nem rák, de nem tudja a doki, mi az. Szóba jött egy progis császár esetén a petefészek eltávolítás is...
Aggódom, idegeskedem, rosszul alszom, rettegek, hogy vért látok a wc-papíron...
Nekem is nehezebb. 2 és fél éves a kislányunk és még munkába is járok.
Az elso terhességemnél akkor pihentem amikor jól esett. Ha nem foztem, akkor nem foztem, korán lefekudtem stb. Most ezt a gyerek mellett nem tudom megtenni és ezért nehezebb és ingerultebb vagyok. Sokkal kevesebbet pihenek.
Örülök akkor, mert már tényleg azt gondoltam én vagyok ilyen háklis... Hát igen, ez a meleg...szó szerint kikészít, szerintem mindenkit.
Kitartást mindannyiunknak, nagyon köszönöm a válaszaitokat
Az én lányom is marha aktív! 22 hónapos!
Alig bírni vele, de hamar megbeszéljük dolgokat és olyankor nyugi van utána!
20. hetet töltöm a héten
Az elején mikor volt az aluszékonyság, huhhh na az volt még húzós. Most a meleg miatt sem egyszerű, de engem a lányom fáraszt le érezhetően... de ez a dolga... :)
Megnyugodtam, hogy más is van így, mint én; már kezdtem azt gondolni ez valami újabb terhességi mizéria...
Hétfőn állítólag hidegfront jön, kicsit reménykedem, hogy legalább az időjárás elviselhetőbb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!