Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 2. várandósság nehezebb?...

Kerria kérdése:

A 2. várandósság nehezebb? Vagy csak én vagyok ilyen rossz passzban?

Figyelt kérdés

Másfél éves kislányom hiperaktív, még a meleg ellenére is. Nagyon nyűgös, hogy bent kell lennünk a lakásban. 22 hetes vagyok, de nehezen veszem a levegőt, fulladok, ráadásul 2 napja úgy fáj a gyomrom, hogy enni se, inni se megy nagyon... az energiaszintem a béka feneke alatt, így türelmetlenebb is vagyok.

Más is van/volt így? Vagy csak én vagyok érzékenyebb erre a dologra?

#közérzet #2. várandósság
2013. jún. 19. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem nehezebb,pontosan ezért.Van egy igen aktív 2 évesem.Mellette nincs pihenés....Így nem könnyű.Az első terhességnél akkor pihentem amikor akartam.Én is türelmetlen ,fáradt vagyok,ráadásul ez a meleg is kikészít.Kitartást nekünk:-))
2013. jún. 19. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy érzem, hogy nehezebb.

A kisfiammal az elején dolgoztam, a 11. héten volt egy vérömleny, amiatt feküdnöm kellett, utána két hét torokgyuszis ágynak esés, aztán terhességi diabétesz. Ott a sürgősségi császár volt a számla vége.

Most kezdettől nem dolgozom, mert ugye még itthon vagyok a nagyocskával. Folyton aggódom, már kétszer volt pici barna maszatolás, szerencsére semmit sem találtak a dokik, a baba jól van. Feküdnöm kell. A kezdetektől folyamatosan émelygés. Ha hányok, még a szemem is bevérzik. A fekvés miatt, ha felállok, sokszor szédülök. Este jön rám az émelygés.

Még csak a kilencedik hétben járok, de már most sem bánnám, ha vége lenne. A terhességet nehezíti, hogy van a petefészkemben egy meghatározhatatlan valami, ami nem ciszta, nem rák, de nem tudja a doki, mi az. Szóba jött egy progis császár esetén a petefészek eltávolítás is...

Aggódom, idegeskedem, rosszul alszom, rettegek, hogy vért látok a wc-papíron...

2013. jún. 19. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nehezebb, hiszen már van egy gyereked aki után rohangálni kell ha fáradt vagy ha nem...
2013. jún. 19. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is nehezebb. 2 és fél éves a kislányunk és még munkába is járok.

Az elso terhességemnél akkor pihentem amikor jól esett. Ha nem foztem, akkor nem foztem, korán lefekudtem stb. Most ezt a gyerek mellett nem tudom megtenni és ezért nehezebb és ingerultebb vagyok. Sokkal kevesebbet pihenek.

2013. jún. 19. 14:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Örülök akkor, mert már tényleg azt gondoltam én vagyok ilyen háklis... Hát igen, ez a meleg...szó szerint kikészít, szerintem mindenkit.

Kitartást mindannyiunknak, nagyon köszönöm a válaszaitokat

2013. jún. 19. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én lányom is marha aktív! 22 hónapos!

Alig bírni vele, de hamar megbeszéljük dolgokat és olyankor nyugi van utána!

20. hetet töltöm a héten

2013. jún. 19. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nehezebb. 2 éves lesz a nagyom, de nem lehet mellette pihenni, vsz emiatt nehezebb. Rosszul is voltam az elején eléggé, őrület volt :( Most meg ez a meleg készít ki.
2013. jún. 19. 17:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Az elején mikor volt az aluszékonyság, huhhh na az volt még húzós. Most a meleg miatt sem egyszerű, de engem a lányom fáraszt le érezhetően... de ez a dolga... :)

Megnyugodtam, hogy más is van így, mint én; már kezdtem azt gondolni ez valami újabb terhességi mizéria...

Hétfőn állítólag hidegfront jön, kicsit reménykedem, hogy legalább az időjárás elviselhetőbb lesz

2013. jún. 20. 08:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Jó, hogy feltetted a kérdést. Én nagyon szenvedek, lánykám 4 éves. én 8 hónapos terhes. Alig van erőm! Minden nyűg, pedig nagyon szerettem volna a 2. gyerkőcöt is. Nincs kedvem semmihez, minden nehezen megy és sajnos nem is érdekel sok dolog. Örülök ha el tudom délután altatni a gyerkőcöm, de én már nem bírok aludni. Utána meg csak szenvedek. Kimozdulni is alig van erőm. És szégyenlem magam miatta..:-(
2013. jún. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!