Van valaki aki Ikeában vesz pelenkázót? Valakinek ötlete hogy oldjam meg?
kicsi a hely és a meglévő bútorainkkal kell variálni
van egy komód,amit először gondoltam h megkapja baba a ruháknak és veszek egy merev pelenkázó alátétet kiságyra,de nagyon drága 5000-nél olcsóbban nem láttam,használtat is néztem,de nincs időm figyelgetni licitálni,úgyhogy az az új tervem h ez a szekrény lenne,alá lehetne tárolódobozokat tenni egyebeknek,mert ha eredeti ötletnél maradok akkor meg komódot helyettesítő fiókos bútordarabra kell szert tenni,mert azoknak kell amik most benne vannak
Tudom, nem erre vonatkozott a kérdés, de hátha segít. Nekünk falra szerelhető pelenkázónk van, fel lehet hajtani, olyan, mint egy vékony szekrény, bármilyen bútor fölé föl lehet fúrni (pl. kiságy fölé). Vannak polcai is, így a pelenkázós cuccok is mindig kéznél lesznek. A kevés hely miatt vettünk ilyet. 1-2 héten belül tudok beszámolni róla, hogy hogy működik. :)
Azok közül, amiket linkeltél, az elsőt lehet, hogy megvenném, ha beférne. Az összecsukhatós szerintem állandó használatra nem olyan jó. Nem tűnik stabilnak így ránézésre.
Nekünk az első van immáron 4éve és nagyon szeretem!Az összecsukható nekem nem tűnik túl stabilnak!! :O
Az első babámnál vettük és nem bántam meg. Én először a komódos verziót terveztem,de nem kényelmes,sem az ágy mert görnyedsz fölötte...napi 6x minimum. Ez a pelenkázó meg pont az ideális magasságban van!! :) Én lelakkoztam,mert natur,kezeletlen fa és nagyon jól néz ki... Vettem rá merev pelenkázó feltétet,mert úgy tovább tudtam használni az 80cm széles és stabilan áll rajta. 2babám is ezt használta,most várom a harmadikat és olyan mint új korában.Szóval akár használtan is vehetnél,nem bánod meg!
Ahogy írtad császáros sebnél nem jó hajolgatni.
Amúgy mi alul tartottuk a kartonos pelusokat,jól pakolható.
A tervem nekem még anno az volt,hogy ha már nem kell levágom a polc résznél a lábait és a felső "asztal" részből lehet csinálni egy jó kis rajzasztalt a kicsinek. Rá egy falap,csavar az egyik sarkában,így eltolható a lapja és az asztal elnyeli a rajzeszközöket!!! ;)
De nálunk használatban van,nem volt szívem szétvágni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!