Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki Ikeában vesz...

Van valaki aki Ikeában vesz pelenkázót? Valakinek ötlete hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

kicsi a hely és a meglévő bútorainkkal kell variálni

van egy komód,amit először gondoltam h megkapja baba a ruháknak és veszek egy merev pelenkázó alátétet kiságyra,de nagyon drága 5000-nél olcsóbban nem láttam,használtat is néztem,de nincs időm figyelgetni licitálni,úgyhogy az az új tervem h ez a szekrény lenne,alá lehetne tárolódobozokat tenni egyebeknek,mert ha eredeti ötletnél maradok akkor meg komódot helyettesítő fiókos bútordarabra kell szert tenni,mert azoknak kell amik most benne vannak

2013. jún. 18. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tudom, nem erre vonatkozott a kérdés, de hátha segít. Nekünk falra szerelhető pelenkázónk van, fel lehet hajtani, olyan, mint egy vékony szekrény, bármilyen bútor fölé föl lehet fúrni (pl. kiságy fölé). Vannak polcai is, így a pelenkázós cuccok is mindig kéznél lesznek. A kevés hely miatt vettünk ilyet. 1-2 héten belül tudok beszámolni róla, hogy hogy működik. :)

Azok közül, amiket linkeltél, az elsőt lehet, hogy megvenném, ha beférne. Az összecsukhatós szerintem állandó használatra nem olyan jó. Nem tűnik stabilnak így ránézésre.

2013. jún. 18. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Hasonló az Ikeában is van... [link]
2013. jún. 18. 19:33
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

Nekünk az első van immáron 4éve és nagyon szeretem!Az összecsukható nekem nem tűnik túl stabilnak!! :O

Az első babámnál vettük és nem bántam meg. Én először a komódos verziót terveztem,de nem kényelmes,sem az ágy mert görnyedsz fölötte...napi 6x minimum. Ez a pelenkázó meg pont az ideális magasságban van!! :) Én lelakkoztam,mert natur,kezeletlen fa és nagyon jól néz ki... Vettem rá merev pelenkázó feltétet,mert úgy tovább tudtam használni az 80cm széles és stabilan áll rajta. 2babám is ezt használta,most várom a harmadikat és olyan mint új korában.Szóval akár használtan is vehetnél,nem bánod meg!

Ahogy írtad császáros sebnél nem jó hajolgatni.

Amúgy mi alul tartottuk a kartonos pelusokat,jól pakolható.

A tervem nekem még anno az volt,hogy ha már nem kell levágom a polc résznél a lábait és a felső "asztal" részből lehet csinálni egy jó kis rajzasztalt a kicsinek. Rá egy falap,csavar az egyik sarkában,így eltolható a lapja és az asztal elnyeli a rajzeszközöket!!! ;)

De nálunk használatban van,nem volt szívem szétvágni!

2013. jún. 18. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!