OPT terhelés volt már valakinek? Holnap be kell feküdnöm! Ettől megindulhat esetleg a szülés végre?
nem garantált, nekem 3* próbálták :)
hány hetes vagy? már 40 felett gondolom
Véletlenül nem OTT inkább? oxitocinos infulzióra gondolsz, mert annak ez a neve.
Nekem volt, aznap, mikor lejárt, semmi sem történt, hazamentem, majd nem múltak a fájások, reggel már 3 percesek voltak, be is mentem, hogy szülés lesz-e, vagy csak jóslók?
A kórházban amnioszkópiát is néztek, nem volt teljesen tiszta a magzatvíz már, így mondták, hogy ma biztosan szülés lesz. Ez volt reggel 8-kor. De azokkal a fájásokkal nem tágultam, délután 3-kor megjött az orvosom, burokrepesztés, oxitocinos infulzió, brutális fájások onnantól, és 17:50-re meglett a fiam.
szóval beindította nagyjából, pedig nem bíztam benne, az más kérdés, hogy ilyen fájásokkal, amikkel nem tágultam, csak nagyon lassan, lehet 1 nap múlva lett volna meg a baba. De így segítséggel, oxival, szerintem jobb volt, hiába is borzasztóan fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!