A férjem totál bepánikolt így szülés előtt párnappal! Mit kezdjek vele?
" tudom ,hogy csak pánikol de én is..."
ez a válasz a kérdésedre. mindketten befeszültetek a közeledő szülés miatt (te nem érzed magadon, de a soraidból látstik, h ugyanolyan rosszul reagálsz, mint a férjed), ezért nem tudjátok a másikat rendesen támogatni lelkileg, holott mindketten ezt várnátok el a másiktól.
mi a terhesség teljes ideje alatt csináltunk ilyet időről-időre. nekünk az segített,h a egy kicsit "leszálltunk" a másikról és szép csendben, egyedül átgondoltuk a dolgokat, aztán higgadtan megbeszéltük egymással, h miben hibáztunk és uakkor mit várnánk el a másiktól. ez működik, de csak akkr, ha ninc sbenne vádaskodás, elismered, ami a te sarad és szépen kéred a változásra abban,a mit meg ő cseszett el. mi amúgy is kicsit temperamentumosabbak vagyunk az átlagnál és az atapasztalatom, h a terhesség okozta felfokozott idegállapot csak még harciasabbá tett mindkettőnket, úgyhogy nálunk is van válságkommunikáció bőven.
Szia!
Az én párom szinte már a kezdettol azon parazik, h hogy fogja azt elviselni h látja rajtam a fájdalmat. Én meg egyáltalán nem félek inkább kíváncsi vagyok. Amikor rájön ez a para úgy érzem magam mint egy hülye vígjáték szereplője. A vége lehet h az lesz ha elájul és fel kell mosni. :-)
Egyre inkább azt érzem jobb lenne ha ott sem lenne a konkrét szulesnel.
Szóval nem vagy egyedül! :-)
35 hkm
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nincs olyan akivel tudna erről beszélgetni mert az ismerőseink közül mi leszünk elsőként szülők:) Most nővérem férjt kértem meg ,hogy kicsit beszélgesenek!2 válaszoló teljesen igazad van! Nálunk nem igazán jellemző ,hogy nem beszéljük meg a dolgokat de mivel mind2en izgulunk pánikolunk türelmetlenebbek vagyunk egymással így hogy ma munkában volt és csak néha beszéltünk hallottam a hangján ,hogy nyugodtabb szóval csak idő kellet! :) ÉS tuti ma mindent megbeszélünk! Szerencsére ő is én is elismerjük ha hibázunk! de most én is nyugodtabbnak érzem magam! :)
Sörözni nem hiszem ,hogy elmenne mert egy hete azért nem iszik egy pohár sört sem mert mi van ha beindul a szülés... :D Köszönöm a válaszokat megnyugodtam és beláttam ,hogy nem csak ő a hülye:) További szép napot és jó babavárást!
4-es vagyok!
Az én párom már egy hónappal a kiírt előtt nem ivott semmit amibe alkohol van! :D Pont ezért zavartam el a kiírt előtti hétvégén, hogy pár haverjával menjen és igyon egyet!
Menjetek el akkor ketten és fagyizzatok egyet! Olyan szép idő van! :D
4-es vagyok, mi minden este elment a kiírt nap környékén egy nagyot sétálni este! :D
1. hátha beindul
2. utána már nincs csendes séta kettesben! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!