kicsi a hely és a meglévő bútorainkkal kell variálni
van egy komód,amit először gondoltam h megkapja baba a ruháknak és veszek egy merev pelenkázó alátétet kiságyra,de nagyon drága 5000-nél olcsóbban nem láttam,használtat is néztem,de nincs időm figyelgetni licitálni,úgyhogy az az új tervem h ez a szekrény lenne,alá lehetne tárolódobozokat tenni egyebeknek,mert ha eredeti ötletnél maradok akkor meg komódot helyettesítő fiókos bútordarabra kell szert tenni,mert azoknak kell amik most benne vannak
En megmondom oszinten, nem tervezek pelenkazot venni. Nalunk is a fo ok a helyhiany, egyszeruen nem ferne el sehol. A gyerekagy is a haloszobankban lesz, az agyunk eleg magas, szerintem e n azon fogok pelenkazni. Veszek majd egy olyan szivacspelenkazot, amit a pelenkazokra szoktak tenni es kesz. Amugy ismerosnel lattam ezt a modszert, nekik nem hianyzott egy kulon pelenkazo. Remelem nekem sem fog.
2013. jún. 18. 14:25
2/13 anonim válasza:
Meg annyit, hogy a masodikon en is gondolkoztam, mert osszecsukhato, de kozben meg nem tunik olyannak, amin kenyelmesen lehet pelenkazni, ugyhogy elvetettem az otletet.
2013. jún. 18. 14:26
3/13 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be. Mindkettőt drágának találom ahhoz viszonyítva, amit nyújt. Kiváncsi lennék mennyire stabil Lehet, hogy a másodikhoz hozzáteszel még 10 ezer Ft-ot és egy sokkal stabilabbatkapsz ami szintén elfér kis helyen. Aztán lehet, hogy élőben stabil, csak a kép alapján nem tudom elképzelni.
2013. jún. 18. 14:29
4/13 anonim válasza:
3-as vok ismét. Az 1. válaszoló megoldása is sokkal jobb a belinkelteknél. Miért ne lehetne az ágyaon pelenkázni? Én sem csodálkoznék, ha végül nem használnám a pelenkázó asztalt...
2013. jún. 18. 14:31
5/13 anonim válasza:
Nekünk olyan van, mint az első. Használtan vettem 3500-ért a vaterán. Akkor 1 évesek voltak az ikreim, már elmúltak 2 évesek, de még mindig használjuk,ha éppen a szobájukban rakom őket tisztába. 13 kilósak már fejenként, de simán bírja, semmi baja. Annyi, hogy nyiván hosszában már nagyobbak is, mint a pelenkázó, de a testük még bőven elfér, a lábuk meg pelenkázásnál úgyis fent van:) Imádom. Egyszerű, lehet rá pakolni alulra, könnyen tisztán tartható.
2013. jún. 18. 14:37
6/13 anonim válasza:
Én kb 5 hónapig használtam, azóta a mi ágyunkon, vagy a kanapén pelenkázok. Teljesen felesleges volt megvenni ennyi időre. Miután elkezd rugdosni, de főleg ide oda fordulni, szinte lehetetlen egy kis pelenkázón pelenkázni, öltöztetni.
2013. jún. 18. 14:40
7/13 A kérdező kommentje:
az ágyon eleinte nehéz és kényelmetlen lesz főleg ha megint császáros leszek,az viszont valóban igaz,hogy elsőnél is kb 9 hónapig használtam a merevet
2013. jún. 18. 14:55
8/13 anonim válasza:
Mi csak letakarítottuk az egyik komód tetejét arra vettünk műanyag borítású szivacsot (Ikea). Anyukámék az ágyon pelenkáztak minket. Barátnőm ügyeskezű férje meg a rácsos ágy tetejére szabott-rögzített egy levehető deszkát.
2013. jún. 18. 14:56
9/13 anonim válasza:
Nekünk olyqan van mint az első.Nagyon jó volt,az első gyereknél mindig használtuk.Amig kijött a doki fél évig mindig azon vizsgálta a lányt. Mostmár őt visszük be.A kicsi is azon van pelusozva és azon vizsgálja a doki.
Amikor nem volt rajta kit pelenkázni mert a nagy már szobatiszta volt és a kicsi meg még nem született meg,volt egy karácsony hogy azon volt a karácsonyfánk. (Kb 2-3 hétig állt,sőt volt hogy a tv-nk volt rajta mert nem tudtuk hova tegyük....) Most viszont a kicsit pelusozom rajta,igaz most forditva tettük össze ,mert a tv alatt kicsit meghajlott a farost lemez rajta. A nagy meg az alsó részben kialakitott magának párnával takaróval kuckót:) Egyébként nagyon massziv,a kórházban is ilyen volt nekünk. A nagynál ebben voltak lent a pelusok meg társai. Egyébként nekünk is az volt az eredeti ötlet hogy majd a kómodon pelusozok,de amit vettünk a gyerekruháknak(MAlm 4fiokos) túl magas nekem igy vettük ezt és tök jól kihasználjuk:)
2013. jún. 18. 17:00
10/13 anonim válasza:
én az elsőt fogok, nagyon masszív, néztünk is egy nagyot, ennyiért azt hittük, majd nyeklik-nyaklik :)
nekem az ágyas megoldás nem jön be, szerintem kényelmesebb így, de az is jó, ha a kiságyon van olyan merev pelenkázó, praktikus
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!