Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megijedtem, mi lesz velem 3...

Megijedtem, mi lesz velem 3 picivel?

Figyelt kérdés
Terveztük a 3. babát, illetve a férjem nagyon akarta és nagyszerű Apa, mindenben segít, a gyerekeit imádja, így nem zárkóztam el a dolog elől, de azt nem gondoltam volna, hogy elsőre összejön... Hogy is mondja azt hittem lesz pár próbálkozós hónap amikor felkészülök rá teljesen, de hát így alakult... Azóta eltelt pár hét de nem tudok felhőtlenül örülni, úgy érzem várni kellett volna még amíg biztos nem leszek benne és ettől még rosszabbul érzem magam, nem szabadna hogy így gondoljam, de egyenlőre elég depressziós vagyok... Kettővel is nagyon nehéz mi lesz hárommal?
2013. jún. 17. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik nap utaztam egy 5csemetés anyukával, és ő mondta, hogy a 3.gyerek már fel se tünt, picit nehezebb volt, de a 2-3váltás már nem rázta meg annyira, mint az 0-1, 1-2.

Nyugi menni fog:)

2013. jún. 17. 15:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam én is.

A nagy fiam 6,5 éves, a kicsire 5 évet vártunk, ő most 12 hónapos.

Mikor a teszt nagyon hamar pozitív lett, eléggé meglepődtem.

Most vagyok 20 hetes, másfél év sem lesz a két kicsi között. Már tudjuk, hogy ő kislány, ami ebben a családban szinte hihetetlen (mindenhol mindenki fiú), és már nagyon várom Őt (ha fiú lenne is várnám).

2013. jún. 17. 15:43
 13/16 A kérdező kommentje:
:))
2013. jún. 17. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is most várom a harmadikat, a nagy 5, a kicsi 3. Nos, a lényeg, hogy aki oviba tud menni, az menjen!! Remélem találsz olyan óvodát, ahonnan nem rúgják ki délben a nagyot, de ha fél napot is nyersz, az már jó.

Szerintem sem nagyobb a váltás a 2-3 között, mint az 1-2 között! De majd kiderül... :)

2013. jún. 17. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

ne vedd kioktatásnak,de ha még nem érezted magad kész rá,akkor miért vágtál bele ilyen hamar? hiszen benne volt a pakliban,hogy azonnal összejön-de ha nem is azonnal,csak félév múlva,még akkor is csak 2 éves a legkisebbik.

Nekem kettő 5 év alatti gyerekem van-és én is belennék tojva,ha most terhes lennék..-ugyhogy nagyon bátor vagy :D

2013. jún. 17. 15:55
 16/16 A kérdező kommentje:
A kis korkülönbség híve vagyok, ha később még "élni" szeretnék, hát ezért...
2013. jún. 17. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!