Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érdemes hasszorítót...

Miért érdemes hasszorítót venni? Használt valakinek? Rögtön szülés után kell használni? Hol tudnám olcsón beszerezni és kb. mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt, de állítólag ha feliratod az orvossal akkor féláron hozzájutsz kb.1500.-ért.Legalábbis nekem ezt mondták Szfváron, csak lekéstem mert szabira ment a dokim a szülés után, a teljes árat sajnáltam érte, más meg nem volt képes felírni...
2009. okt. 11. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Na, ezt nem is tudtam, hogy fel lehet íratni. Nekem a párom vett a Brendonban, olyan 7000 Ft körül volt. Így csak egyet vett, és a bugyira húztam rá. De így sem volt valami tuti, minimum 2 azért kéne váltásnak. Érdemes körülnézni máshol is, mert azért a Brendon elég drága hely. De úgy hallottam máshol is olyan 5000 Ft körül van. Gyógyászati segédeszköz bolt?
2009. okt. 11. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Régebben adtak homokzsákot szülés után, hogy előbb visszahúzódjon a has. Most már nem adnak semmit.

Szülés után 3 nappal még mindig úgy néztem ki, mintha meg sem szültem volna. Akkor vett a párom egy hasleszorítót. Nem tudom, hogy igazán milyen lett volna nélküle. Sajnos így is eléggé lötyög a hasam szülés után 1 évvel is.

2009. okt. 11. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Én még nem vettem, mert a gyógyászati segédeszközboltban azt mondta a hölgy, hogy ne vegyek csak a szülés után, amikor már kiderül, hogy mekkora kell. Megbeszéltük a férjemmel, hogy majd ő beszerzi, ha megmértük a pocakomat utána. Ott kb. 3500 ft volt (ezért is mondta, hogy feleslegesen, rossz méretet ne cegyek)
2009. okt. 11. 18:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 12. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!