Használtatok hasszorítót szülés után?
engem 7 hónapja császároztak, és eléggé kigömbölyödik a hasam alul, szerintetek érdemes lenne most elkezdeni használni?
elejétől kellett volna, de nem is nagyon hallottam ilyenről
de most beruháznék, ha szerintetek használna még valamit...
Szerintem már késő.
Én is így vagyok vele...pedig még csak 8 hete szültem.Megbántam hogy nem vettem, engem a védőnő beszélt le, hogy nem jó az semmire.
húú, de féltem, hogy ilyesmit írtok!
pedig terhesen gondoltam rá, aztán valahogy elmaradt...
most meg mindenki azt mondja, hogy 1 éven belül még simán lemehet a hasam... de már hónapok óta nem változott az alakom, és a súlyom sem!
úgy érzem magam, mint amikor 4 hónapos kismama voltam :(
köszönöm
milyen jó ötlet ez a lepedős dolog!
háát, és tornához nagyon lusta vagyok :(
köszönöm mindenkinek, nyugodalmas jó éjszakát!
szia!
1éves császároztak ,a dokim lebeszélt a hasszorítóról,bánom mint a kutya.Lóg a hasam mint egy malacnak és olyan vagyok mint egy 5hónapos terhes..és nem megy lejjebb,pedig alig eszek már és nem is rágcsizok-igaz csak annyit mozgok amennyit a gyerek után szaladgálok-mert már szaladgál...sztem nem ér már semmit ilyenkor,marad a plasztika-én még szülök egyet és ha belegebedek is megcsináltatom,mert én így nem fogok élni.nem beszélve arról,hogy körbe,sűrűn a köldököm felettik csíkos vagyok,borzalmasan nézek ki,pedig tök szép hasam volt és hiába kentem-lelki beteg lettem miatta..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!