Szülés után mennyi idővel célszerű elkezdeni használni a hasszorítót?
Szia! 9 évvel ezelött császár után rögtön felrakattam és 3-4 hónapig hórdtam nappal.
Aztán évekig nem estem teherbe. Tavaly volt egy laparoszkópos műtétem, ahol kiderült a meddőség oka.
A hasszorító miatt semmi nem volt a helyén(petev. a méhem alatt,méhem hátra és jobbra dőlve), persze akkor a lap. műtétnél nem mondta a doki az okot. 8 hónapja született meg a kisfiam császárral és másnap felrakattam a hasszorítot a nővérrel. Aztán jött a vizit, professzor stb. Hááát, amit én akkor kaptam ez miatt... Aztán rohant a dokim, mit hallott,persze ő is lecseszett,és ekkor közölte velem, miért is nem estem teherbe évekig.
Sok korházban nem is engedik. De van ahol nem szólnak érte persze, ezt csak azért írom le, mert rosszat is csinálhatsz magadnak. Most nem hórdtam szülés után és szépen vissza ment a hasam fél év alatt és nagyban hozzájárúl a szoptatás is.
Szia!
Én jövő vasárnapra vagyok kiírva,és nekem nagyon javasolták,még aznap de csak pár órára,utána egyre többet!És még arra hívták fel a figyelmem,h csak fekve tegyem magamra,és utána álljak fel,mert állítólag ha fekszünk,minden a helyén van!
De nem tapasztalat,csak így ajánlották!
39 heteske
Második vagyok.
Mindenféleképpen fekve kell felrakni, mert így esik be a has, nekem is 9 éve a kórházba mondta a nővér.
Sziasztok! Köszönöm Nektek a válaszokat, tanácsokat. Azt sem tudtam, hogy fekve kell feltenni. Jövő hétfőre vagyunk kiírva és viszem magammal a hasszorítómat a kórházba is.:-)
Boldog babavárást és babázást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!