Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés utáni haskötőt/hasszorí...

Szülés utáni haskötőt/hasszorítót csak gyógyszertárakban lehet kapni?

Figyelt kérdés
Kb. milyen áron? Ti fogtok ilyet használni? Tapasztalatok?
2009. szept. 10. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyógyászati segédeszköz boltban is lehet kapni. Én azért nem vettem, mert nem volt állítható méretű. Előre meg nem tudhattam, mekkora marad a hasam. Egyébként a kórházban egy egyszerű vászonlepedővel oldották meg. Nálunk csak a császárosoknak volt. Jó szorosan körbetekerték rajtunk a méretre hajtogatott lepedőt, betűrték oldalt és biztosítótűvel rögzítették. Illetve nem is lepedőt használtak, hanem derékaljat, ami kisebb. Nekem nagyon kényelmetlen volt, két nap után már nem kértem.
2009. szept. 10. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is Gyógyászati segédeszköz boltban vettem 2500ft-ért! Császárral szültem hát egyetlen porcikám sem kívánta a hasszorítót így én nem használtam! Viszont a boltban nagyon kedvesek voltak visszavittem és levásárolhattam így nem veszett kárba a pénz!!
2009. szept. 10. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én kismama boltban vettem hasleszorítós bugyit 2650 volt eredetileg övet akartam csak az épp nem volt nekik de azt mondták az olyan 3-4000 Ft abban a boltban.
2009. szept. 10. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!