Lehetek terhes?
múlt hónapban 1-én jött meg, rendes erosségű volt, minden normálisnak tűnt...
Most 15-e van, pár napja rosszul érzem magam, émelygek, megy a hasam, nem tudok enni, elég erős a hangulat ingadozásom...
Sajnos a párommal össze kaptunk, ami eléggé megvisel, erre gyanakodtam, de most már megnyugodtam, de a tünetek még mindig itt vannak...
Nem tudom, hogy lehetséges-e, ha pl még a múlt hónapban teherbe estem, de attol még menstruáltam? A terhesség tünetei 6 hetesen jelentkeznek... Mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok annak ellenére is, hogy ebben a hónapban megjött?
Ingerült és érzékeny voltam végig. Nem tudom, hogy egy esetleges terhesség miatt vagyok ilyen állapotban (a hangulatingadozás, az émelygés) vagy pedig a kapcsolati bonyodalom okozza mindezt.
Kérlek segitsetek!
Köszönöm!
Igen, eddig próbáltam arra fogni, hogy csak a stressz miatt vagyok rosszul... de bele gondoltam, hogy előfordulhat az is... szóval, terhesség alatt elég ritka a menstruálció, de nem kizárt, ezért is kérdezem...
Csinálnék tesztet, de nem látom értelmét, mivel képtelenségnek tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!