Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehetek terhes?...

Szerintetek lehetek terhes? Màjus 4. volt meg utoljàra.

Figyelt kérdés

Màjus 4 volt meg utoljàra egy hèttel elöbb jött meg nekem 30-31 napora szokott. Ès àltalàban 6napig tart. Most is vàrtam, de egyenlőre semmi. Màjus 19.20. voltunk a pàrommal eggyütt ö külföldön dolgozik. Màjus 26. àn vettem tesztet negatív lett . Gondolom tul koràn csinàltam. Aztàn juni 7. èn is csinàltam mert azon a hèten annyira elkapott a fàradtsàg, hogy nem birtam nyitvatartani a szemem. Szoval megcsinàltam, de sztem nem jol mert ugyan kijött a 2vonal de nagyon lassan aztàn meg 5perc utàn ugye ahogy a tesztben is írja az màr

nemszàmit. Tegnap ès ma nagyon görcsöltem rengeteget jàrok pisilni. Bal oldalon alul èrzèkeny a hasam, ès kemènyebb is. Behuzomakkor szur, fàj. Derekam is fàjdogàl. Ingerűlt vagyok Szerintetek lehetek terhes?A fàradèkonysàg is van mèg.

Hozzàteszem van egy 5, ès fèl èves lànyom ès 3ève szeretnènk kistesót. Ès szokott kèsni is. Vàrom a vèlemènyeket.

2013. jún. 14. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:

1 hete csináltál tesztet, amin időn túl de kijött a két csík, és azóta nem csináltál? Hogy bírod?

Nekem is időn túl lett két csíkos a tesztem és most már 19 hetes a pocaklakó!

Csinálj reggel egyet!

2013. jún. 14. 18:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Hàt úgy bírom ,hogy mindig a bolondjàt jàratja velem,ès megjön ès màr annyit csalódtam az èvek.soràn.Sajnos legközelebb vasàrnap vagy hètfőn tudok tesztet venni addig marad a kètej:( hogy igen vagy nem ,mellfeszülès nincs a lànyomnàl volt ,inkàbb fàradt vagyok,ès àlmos..a tesztet em reggel csinàltam...Lehet az is baj volt.Olyan èrzèsem van mintha na most biztos megjön,Az az igazsąg hogy èn most èrzem igazàn hogy na most van valaki a pociba,de nem merem beleèlni magam ;) ha tesztelek írok :) a pàrom is most jön haza biztos boldog lenne ő is :)
2013. jún. 14. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:

A tuneteid alapjan en azt mondanam, hogy: "GRATULALOK! Ossze jott a kisteso! Boldog babavarsat!" De mivel nem akarod beleelni magad igy azt mondom, hogy: "Amint lesz lehetoseged tesztelj ujra REGGELI elso vizeletbol, mostanra mar ki kell mutatnia".

Sok szerencset, drukkolok neked! (Boldog babavarast :D )

2013. jún. 15. 05:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ma dèlutàn teszteltem xepillel negatív lett.tünetek ugyan azok mèg
2013. jún. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!