9 hetesen strandra menni? Ha szabad akkor mit hogy csináljak hogy ne legyen baj?
Kislányom 3 éves és mindenáron strandra szeretne már menni igy elkerülhetetlen lesz...vagy anyukám vagy a férjem jönne persze..de mit hogy csináljak belemenjek a vizbe vagy csak a lábam logassam?Ugy meg megsülök...jajj tanácstalan vagyok..((
Köszi előre is a segitséget!
Köszönöm még a válaszokat mindenkit felpontoztam..)
Nem volt soha semmilyen fertőzésem sem se hüvely se gombám semmi...pedig nem élek burokban...
Nos akkor még gondolkodok....lehet megyünk balcsira majd lesz valami de köszönöm lányok és szép nyarat nektek!
ha van még valami szivesen fogadom.
hm, én se mennék, de mégis voltam 6-7 hetesen, és vízbe is mentem, nem lett bajom, de visszagondolva picit felelőtlennek tartom magam, most már hogy tudom, milyen könnyű bármit is terhesen összeszedni, szóval én azt mondanám, inkább ne menj be, az a biztos! :) ha meg mégis vizes lesz a fürdőruhád, azonnal cseréld le, nehogy felfázz. de vihetnél ilyen növény spriccelőt, és azzal tudod magad hűteni.
ja és persze a nagyon erős napot kerüld, inkább árnyék :)
Pontosan azt írtam volna, amit a 12. válaszoló. Csak hozzátenném, a szervezet lehet ilyenkor még érzékenyebb, könnyebben kapunk el fertőzést.
A terhesség nem betegség, az is igaz.
Az is igaz, hogy nagyanyáink biztos nem ügyeltek ennyire a higiéniára, de az immunrendszerük is erősebb volt, mint a mienk, nem találkoztak ennyi káros dologgal.
Sziasztok voltunk strandon ma..)Nagyon jo volt egy kis strandra mentünk kőbányán..)
A strandon 5 kismama is volt mind bementek a medencébe uszni a gyerekekkel..igy én először csak zuhanyozgattam és felbátorodtam hogy az összes kismami fürdik a medencébe igy én is bementem nagyon jol esett..
De mikor mielőtt bementünk a jegypénztárnál ülö hölgyet megkérdeztem hogy lehet e kismamaként fürdeni és azt mondta szoktak mert fél óránként teljes vizcsere van és folyamatosan keringetik a vizet is..még nem volt gond szép tiszta kis strand 1 nagy egy kis medence van...
Szoval köszönöm a tanácsokat asszem uszni is fogok járni nem csak strandra szép nyarat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!