Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen mennénk strandra,...

7 hetesen mennénk strandra, amire már előzőleg jelentkeztünk. Árthat-e a babának vagy nekem, ha fürdök? Mennyire nagy a fertőzés veszélye?

Figyelt kérdés
2008. jún. 23. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ha ilyen össznépi strandról van szó,akkor én egyáltalán nem ajánlanám, de más is így van vele sztem.Ha teheted,akkor csak a zuhanyt használd! A fertőzésveszély ilyen helyeken a legnagyobb.Akkormár inkább szabadstrand.Bár még ilyen korai stádiumban mindennel vigyázz!

Üdv.:39 hetes kismama

2008. jún. 23. 09:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Főnökömék most voltak ugyanazon a strandon és azt mondta, voltak kismamák. Ők akkor "felelőtlenek"? Nem kötözködés, csak kérdem.
2008. jún. 23. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Én hallottam olyat, hogy valamilyen sikosítóval kombinált tampont használnak kismamák úszáshoz.
2008. jún. 23. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Járnak a a kismamák is strandra (na én mondjuk nem megyek az idén, fontosabb babócám egészsége), csak nagyon kell vigyázni. A meleg vizet, a gyógyvizet, a gyerekmedencét egyáltalán nem ajánlják, de még a a fürizést sem nagyon, inkábbaz árnyékban ücsörgést. Az a baj, hogy ha összeszedsz valamit, gombát, baktériumot, vírust, stb. az árthat a babának és mire észreveszed, hogy valamit összeszedtél lehet, hogy már feljutott a méhszájig. Szóval a te döntésed, hogy strandolsz-e, de szerintem a babád egészsége fontosabb a pancsolásnál.
2008. jún. 23. 09:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem megyek, inkább ússzon el a 3.000Ft,amit befizettünk.
2008. jún. 23. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem ne ússzon el a pénzetek, mert fürcsi nélkül is lehet jó érezni magát az ember a strandon! :))

Árnyék, naptej, gofri, lángos, főtt kukorica, stb.

Én tuti, hogy elmennék! :))))))))))

2008. jún. 23. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!