Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Üdv! Augusztusban születik a...

Üdv! Augusztusban születik a 2. gyermekem hó közepe fele elméletileg. Mivel jó idő lesz még, esetleg 2 hetesen kivihetem-e már sétálni vagy strandra őt is?

Figyelt kérdés
Nem szeretném a nagyobbik gyerekem megfosztani ezektől a dolgoktól.Persze őt is bekenném naptejjel, letakarnám a babakocsit, hogy a nap ne nagyon süssön be neki meg stb (Gondolom azért pótolnom kéne neki a folyadékot jobban, vagy elég lenne a ciciből jövő vizesebb tej szopizásnál? :S). Nektek mi a véleményetek, nem kéne még kivinnem? Vagy nem lesz semmi baja, mert végülis jó idő lesz még. Csak figyeljek a nap miatt? Vagy max kivigyem, de csak egy fél órás sétára?

2013. ápr. 20. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sétálni 2 hetesen már mindenképpen ki kell vinni,d e strandolni nem mennék ilyen pici gyerekkel.
2013. ápr. 20. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Én biztos nem vinnék ki egy 2 hetes csecsemőt a strandra.
2013. ápr. 20. 13:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Hat igen nagy felelotlensegre vallana egy ket hetes gyereket strandra vinni.... Foleg hogy a fokozatos levegoztetes miatt nem is lehetne orakig kint
2013. ápr. 20. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Én az október közepén született picimet kivittem már a kórházból hazatérés másnapján fél órára és azóta is minden nap. Simán kivinném a helyedbe is pelussal letakarva a babakocsit, persze reggel és 4 után. 1 hét után már 1-2 órát is kint lennék ugyan így vele árnyékos helyen meg főleg. Strandra nem vinném.
2013. ápr. 20. 13:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Sétálni simán viheted majd, de strandra semmiképp.. Augusztus közepéig ki tudtok menni a strandra a nagyobbal párszor, ha augusztus közepén szül majd szeptemberre lesz 2 hetes a babád, akkor már úgy se strandolgat az ember.
2013. ápr. 20. 13:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Sétálni mindenképpen, de strandra én sem.
2013. ápr. 20. 14:17
 7/11 gabszem ***** válasza:
Kislányom téli baba, 2 hetesen sétáltunk és nagyon minuszok voltak, nyugodtan vidd ki. De a melegbe azért szerintem nem jó ötlet órákat kint lenni vele, mondjuk strandon.
2013. ápr. 20. 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Még meg sem született!! Honnan tudod milyen idő lesz? Nem is biztos, hogy neked két héttel szülés után lesz kedved strandra menni, különösen, ha ömleni fog még belőled a vér! Ilyenen variálni mikor még meg sem szültél!
2013. ápr. 20. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Sétálni vidd ki, de a strand az nagyon nem jó ötlet! Oda nem vinném ki a helyedben!
2013. ápr. 20. 15:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kiviheted,ha megtudod oldani,hogy megetesd és betolod az árnyékba gondolom nem egész napra mentek ki,miért ne?
2013. ápr. 20. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!