Üdv! Augusztusban születik a 2. gyermekem hó közepe fele elméletileg. Mivel jó idő lesz még, esetleg 2 hetesen kivihetem-e már sétálni vagy strandra őt is?
Figyelt kérdés
Nem szeretném a nagyobbik gyerekem megfosztani ezektől a dolgoktól.Persze őt is bekenném naptejjel, letakarnám a babakocsit, hogy a nap ne nagyon süssön be neki meg stb (Gondolom azért pótolnom kéne neki a folyadékot jobban, vagy elég lenne a ciciből jövő vizesebb tej szopizásnál? :S). Nektek mi a véleményetek, nem kéne még kivinnem? Vagy nem lesz semmi baja, mert végülis jó idő lesz még. Csak figyeljek a nap miatt? Vagy max kivigyem, de csak egy fél órás sétára?2013. ápr. 20. 13:22
11/11 A kérdező kommentje:
Természetesen fedett strandra vinném csak , de oda is max 1-2 órára...Naptej , meg babakocsin a textíl pelenka , az odafele meg visszafele útra kellene , nem pedig azért , hogy szegényként kint hagyjam a napon , az téll. dúrva lenne.Szóval ilyen fedett strandra gondoltam , ami végülis max annyi kárt okozhat , h. nem itthon van , nagyobb a hangzavar meg stb.De olyan sok külső veszélyesebb (időjárási) hatás nem érheti , mint a nap , szél stb.Vízbe sem vinném be , kint lennék vele valami pad féleségen , vagy valami közeli strandon belüli büfében , amíg apuka játszik bent a vízben a nagyobbik gyerekkel , meg az az igazság , h. apukával csak kettesben , ha egy fél óránál tovább van a nagyobbik gyerek és nem lát engem , nagyon nyűgöske lesz....:( Lényeg félreértés ne legyen , azért nem lennék annyira felelőtlen és szívtelen.:)Szerintem...:D
2013. ápr. 21. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!