Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, vagy csak...

Terhes vagyok, vagy csak jatszik velem a testem?

Figyelt kérdés
Ma van a ciklusom 33. napja. Hetfo ota szurkalnak a petefeszkeim es a hasam kozepe. Tegnap reggel es egyszer du. is hanyinger is undor fogott el. A ma reggeli tesztem is negativ lett. Sokszor kell pisilnem es neha elifordult egy keves, nagyon halvany barna, de csak egy keves es annyi. Orvoshoz meg korai menni, vagy felesleges ugy is meg jon? De ezek igy egyutt utalhatnak akar egy egeszseges varandossag kezdetere is? Segitsetek csajok!
2013. jún. 14. 07:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Hany naposak a ciklusaid egyaltalan?
2013. jún. 14. 07:36
 2/5 anonim ***** válasza:
A terhességi tüneteteket a HCG okozza ha terhességtől lennének a tüneteid akkor kimutatta volna a teszt.De az hogy ennyit szurkálsz és pisilsz nekem inkább felfázásnak tünik a halványbarna vizelettel együtt.
2013. jún. 14. 08:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Gyógyszer után vagyok. Eddig 19-17 napra jött meg, de ebbôl most nem lehet következtetni... A folyásom volt halvany barna, nem a vizeletem, bocs... Zavarosan fogalmaztam. Szóval szerintetek felfáztam és annyi?
2013. jún. 14. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha gyogyszert szedtél egy ideig jol meg elszel kavarodva ne figyeld a tüneteid mert eddig elnyomta öket a bogyi tipikus pms tünetek a barnázás nem feltélenül jelent rosszat de tul jot se várj 3 honapot ha nem rendezödik a ciklusod akkor keress fel egy dokit.
2013. jún. 14. 10:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Folyamatosan, havonta járok dokihoz, aki minden alkalommal csinál uh-t is. Mikor két héttel ezelőtt nála jártam éppen láttuk a peteérésemet, tehát az volt... A doki szerint a cél, hogy minél előbb essek teherbe, mert előtte voltak cisztáim néha és még az előtt kellene teherbe esnem, hogy "felteljenek" a petefészkeim cisztákkal... Szóval nem akarok már megint a dokihoz rohanni, mert türelmetlennek fog gondolni... Persze, az is vagyok kissé, de szerintem ez egy normális szintig teljesen logikus.
2013. jún. 14. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!