Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kismellü nőknek is van...

A kismellü nőknek is van tejük? Vagy nekik kevesebb?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 01:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

85 B-s vagyok, de csak 2 hónapig tudtam szoptatni, mert elutasította a baba.

Sógornőmnek nagy mellei vannak, de nem tudott szoptatni, mert befelé fordulóak voltak a mellbimbói. Nem tudta a kicsi bekapni, így nem is jött meg igazából a teje.

2013. jún. 14. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
70-75B-s volt alapból. Terhesség alatt sem nőtt nagyot, nagyobb B volt. 7 hónapig szoptattam. Annyi, hogy közelebb kell húzni a babát, vagy magasabbra emelni, mert nem lóg le a cici.
2013. jún. 14. 10:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is B kosaras melltartót hordok, de én úgy érzem hogy nekem nem kicsi a cicim.
2013. jún. 14. 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:

én tök lapos vagyok sajnos :(

szülés után a 3. napon 2 nagy sárgadinnye nőtt a mellem helyén :) mondjuk borzasztóan fájt napokig ahogy feszült a bőröm, de tényleg nem voltak kis mellem a szoptatás alatt.

tejem is volt, 5 hónapos koráig csak cicizett, mondjuk 8 hónapos korában elkezdtem apadni és 10 hónapos korában egy csepp tejem se volt, nem tudom mi lehetett a gond, de biztos nem a méretek ;)

ami gond volt nekem, hogy egy mellből szopizott a babám, így sétáláskor volt egy nagy cicim meg egy leengedett tejes zacsim :/ mondjuk kitömtem, de nagyon cikin néztem ki, gondolom ha valakinek van melle akkor nem ennyire látványos a különbség :)

2013. jún. 14. 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez nem a mérettől függ. Nekem is kis mellem van és mégis sok tejem volt.
2013. jún. 14. 12:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Kis mellem van, 75B-s melltartót hordok, a fiam 13 hónapos és még elég sokszor szopik. Barátnőmnek nagy mellei vannak, és sajnos csak 2 hó-ig tudta szoptatni a kisfiát.
2013. jún. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!