A kismellü nőknek is van tejük? Vagy nekik kevesebb?
85 B-s vagyok, de csak 2 hónapig tudtam szoptatni, mert elutasította a baba.
Sógornőmnek nagy mellei vannak, de nem tudott szoptatni, mert befelé fordulóak voltak a mellbimbói. Nem tudta a kicsi bekapni, így nem is jött meg igazából a teje.
én tök lapos vagyok sajnos :(
szülés után a 3. napon 2 nagy sárgadinnye nőtt a mellem helyén :) mondjuk borzasztóan fájt napokig ahogy feszült a bőröm, de tényleg nem voltak kis mellem a szoptatás alatt.
tejem is volt, 5 hónapos koráig csak cicizett, mondjuk 8 hónapos korában elkezdtem apadni és 10 hónapos korában egy csepp tejem se volt, nem tudom mi lehetett a gond, de biztos nem a méretek ;)
ami gond volt nekem, hogy egy mellből szopizott a babám, így sétáláskor volt egy nagy cicim meg egy leengedett tejes zacsim :/ mondjuk kitömtem, de nagyon cikin néztem ki, gondolom ha valakinek van melle akkor nem ennyire látványos a különbség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!