A kismellü nőknek is van tejük? Vagy nekik kevesebb?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 01:16
1/16 anonim válasza:
Van, egy barátnőm tök lapos, hónapokig szoptatta a gyerekét minden gond nélkül.
2/16 anonim válasza:
az, hogy kinek mennyi teje van, nem a mell méretétől függ.. van olyan, hogy egy kis mellű nőnek rengeteg teje van, de olyan is, hogy egy dinnye mellű nőnek szinte semmi
3/16 anonim válasza:
Miért ne lenne?
A kis lábú emberek is tudnak menni?
4/16 anonim válasza:
Nekem nagyon kicsi a mellem, mégis gond nélkül szoptattam a lányom. Csak anyatejet kapott 5,5 hónapos koráig, 10 hónapos koráig szoptattam (magától hagyta abba, még vagy 2 hónapig volt tejem).
5/16 anonim válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy akinek kisebb a melle az gond nélkül szoptatott, akinek meg nagyobb azoknak a nagy részének volt problémája a szoptatással.
6/16 anonim válasza:
Kis mellű vagyok, de 2 évig szoptattam a babámat! :) Anyukámnak nagy cicije van, és engem annó 2 hónapig tudott szoptatni, majd elapadt a teje :(
7/16 anonim válasza:
Tesóm nem kis darabokkal van megáldva és nem volt teje, míg barátnőm b kosaras és 17 hónapig tudta ciciztetni a fiát!
Semmi összefüggés nincs!
Még talán a nagyobbal nehezebb etetni! Nekem se kicsik, és pl én csak a jobb ciciből tudtam etetni a lányom, mert a balon nem találtunk fogást egymáson
8/16 anonim válasza:
Kicsi vagyok, a melleim is kicsik, de az ikreim pl 17 hós korukig szopiztak. :-) Tápszeres kiegészítés csak az egyiknek kellett, az is csak 3 hónapig, vagyis 1,5 gyereknek elég volt a tejem. Ja, a B kosaras melltartók egy része nagy volt és most is az rám. Amikor szoptattam, C kosaras kellett. :-)
9/16 anonim válasza:
Hát nálam jobban kevés embert érint jelenleg a dolog, mert hát mondjuk úgy, hogy A-s melltartó még sose volt rám kicsi. :) És ha minden igaz jövő héten szülök... Remélem nem lesz gond. :)
(Bocs az off-ért)
10/16 anonim válasza:
Eredetileg 75 B melltartót hordtam. 1 éves lesz a fiam, majdnem 7 hónapig kizárólag szopizott és még mindig, nem kellett tápszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!