A második trimeszterben tényleg mindenki "majd kicsattan"?
Én nem!
Tiszta ideg vagyok, egyfolytában álmos és lusta vagyok, csak az tart ébren, hogy éjjel-nappal félóránként pisilni járok, ami önmagában is sz@r, de még fáj is...
19 hkm
No, nekem a 3. terhességem alatt mondjuk 5 jó napom volt maximum, szóval nem vagy egyedül.
Eleve 18. hétig tartott a hányózás, aztán veszélyeztető görcsök, majd cukorbetegség, aranyérműtét plusz az apró kellemetlenségek, amiket már felsorolni sem érdemes (vizesedés stb).
Nem vagyunk egyformák, a lényeg, hogy a cél lebegjen a szemed előtt, vége lesz, és nagyon megéri! :o)
nekem egyszer azt mesélte valaki, hogy a felesége hiperaktív volt terhesen, hát nem tudom mit szedett :D
én 21 hetes vagyok, és ugyan már kicsit jobb, mint az első trimeszterben, főleg, hogy nem vagyok rosszul, és végre nem aludnék egész nap DE a délután alvást így is igénylem, és nem tudok már 2-3 órát császkálni erre+arra. szóval jobb is, rosszabb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!