Lehetséges első trimeszterben, hogy a szorulás miatt van rajtam pluszba 1 kiló?
Simán.
Amúgy ne emészd magad a plusz kilókon, azért ez a két kiló nem a világ vége. :)
A súly mindig ingadozik, vizet vesz fel a test, veszít belőle stb. Lehet, hogy a cicid duzzadt meg...
Ne parázz a kilókon..:) Egyél amenyi jólesik, és azt, ami jól esik.Én mind a 4 terhességemet 58 kg-al kezdtem(175 magas vagyok), az 1-nél 12 kg-ot a 2-nál 27 kg, a 3-nál 9 kg-ot híztam, és a 4-nél 87 kg-al mentem szülni.Persze alkat kérdése is , de jelenleg(márciusban szültem) 61 kg vagyok..:) A terhességem alatt 1x mondták, hogy sokat híztam, a 12. héten..Közöltem, hogy én már nem tanácsért jövök, csak a kötelező méreckedésre..:D
És ha nem baj, mondanék egy példát:Az egyik fórumon engem sokan támadtak, mert nem foglalkoztam a súlyommal.Ilyen felelőtlen vagyok, meg olyan, hogy a gyereknek káros, stb...Namármost..Én szültem egy egészséges 4030 g-os kisbabát, a hölgy, aki a legnagyobb parában volt a súlya miatt, és diétázott, meg mittomén, osztotta az észt, neki 35. héten levált lepény miatt sürgősségi császárt kellett csinálni..A babája 1730 g-os volt.Mi volt a legnagyobb problémája, mikor kiengedték a kórházból őket?Nem az, hogy megúsztuk egészségesen, hanem, hogy hú, de jó, annyi a súlya, mint terhesség előtt...:S Kérdeztem, hogy tudja e szoptatni a babát, azt írta, esze ágában sincs, mert a tejtől megnőne a melle, és az is plusz súly..:)
Ezt azért írtam le, mert két véglete van ennek a terhességi súlygyarapodásnak..:)Erről szerintem nagyon megoszlanak a vélemények..:)
A lényeg, hogy te jól érezd magad, és ne adj arra, hogy más mit mond!Sok a súly...Kinek mi a sok? Vagy ki honnan nézi..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!