Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki járt 4D-uh kapott pairt a...

Aki járt 4D-uh kapott pairt a baba méretei illetve adatai alapján? Vagy egyáltalán a vizsgálatrol?

Figyelt kérdés
kissé felvagyok háborodva,30 hetes kismama voltam elmentünk a párommal egy ilyen vizsgálatra ,és semmit nem kaptunk ,mármint valami papirt hogy megvizsgált egyáltalán !16 hetesen egy másik dokinál jártunk aki nagyon nagy precizitással vizsgált mindent leirt ,amikor a kisfiunkat nézte a dvd-re is nyilazta hogy mikor mit mutat,de sajna nem volt nálla idö pont csak nagyon sokára ezért mentünk egy másik dokihoz ,de inkább...!
2009. okt. 10. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kaptam papírt, 4x voltunk, mind a 4x kaptunk. Minden méret fel volt tüntetve, a szülés várható időpontja, baba súlya szóval minden. Mellé egy cd a képekkel, és egy dvd.
2009. okt. 10. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen kaptam. 26.héten voltam. A kiskönyvembe írta a baba adatait. Mindent lemért á-tól ... Súlyát is. 40 perces dvd, két kép. 9000eFt

32km

2009. okt. 10. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi a méreteiről kaptunk, de nem a kiskönyvbe. Meg a szülés várható időpontjáról. + cd fotókkal, dvd filmmel.
2009. okt. 10. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
a válaszok kicsit megleptek,bár nem tudom ti hol voltatok ultrahangon,én egy dvd-t kaptam és leletet,de mindent megmért megnézett hogy rendbe van-e.Bármit kérdeztem rendes volt és rendesen is válaszolt,de én képeket nem kaptam,ja és én székesfehérváron voltam.sajnos vannak ilyen léha orvosok,nekem is tanácsolták hogy van ilyen,akihez nem kell menni.Amúgy nekünk 10.000ft volt,de nem panaszkodom
2009. okt. 10. 14:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, kaptunk papírt minden adattal, egy cd-vel, egy dvd-vel, egy kinyomtatott fotóval. A papír másolata rajta volt a cd-n is.

Dunakeszin voltunk az Auchan mellett a Kenguruba. Ott van egy babamozi.

És szombaton is vannak.

Belinkelem az oldalukat:

[link]

2009. okt. 10. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
szia.én is kaptam mindent a képektől egészen a leletig stb.Én kecskeméti vagyok és itt csinálnak olyanok is 4 D t akik nem szülész nőgyógyászok hanem sima ultrahangos orvosok...én is onnan tudom h a sógornőm is babát vár és ő is ilyennél volt,ő sem kapott csak annyit h a rendellenességek negatívok.meg kép meg dvd.ennyi.ő 12 hetes.én most 14 de én is a 12 hetesen voltam de az enyém rendes szülész nőgyógyász.nem lehet h ez az oka h nem kaptál te sem???vagy elfelejthette volna?én felhívnám és megkérdezném a helyedben.boldog babavárást
2009. okt. 10. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Én Pécsett voltam a Klinikán. Itt nem adtak papírt, hanem a DVD végén van egy adatlap a méretekről. Fényképet nem kaptunk.
2009. okt. 10. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:
igen, 4 kepet kaptam, egy cd-t es egy dvd-t, 40 percig tartott, szuperizgalmas volt es a leleten minden adat fel volt tuntetve, eddig 2x voltam, 2 het mulva megyek megint
2009. okt. 10. 17:54
 9/9 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm mindenki válaszát elöször is .én szegeden voltam.lehet igaza van egyik kismama társunknak ,nem tudom h szülész nögyógyász volt e?!nem ismerem csak ajánlották,nem ö az orvosom !már most nem tudom ha nézegetem a dvd-t hogy mikor mit mutat nemhogy majd pl 10 év mulva.de köszi nektek mégegyszer,és boldog babavárást,sok egészséget kivánunk :-)

32 hetes kismama

2009. okt. 12. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!