Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek utazhatok, vagy nem?

Szerintetek utazhatok, vagy nem?

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok, sok magzatvíz miatt 2 hete azt mondta a doki, hogy feküdjek, pihenjek amennyit csak tudok, és ne emlegessek, nehogy megszüljek idő előtt. Már 2x voltam vissza emiatt kontrollon, de másodszor is sok volt a magzatvíz. Tehát marad a pihi és a kímélet. Közben a férjem kitalálta tegnap, hogy holnapután el akar utazni az egyik rokonáékhoz, akik 3 órás autóútnyira laknak tőlünk. Tehát 3órás út lenne oda szombaton, meg másnap 3 óra vissza. Természetesen én nem vezetnék, csak az anyósülésen utaznék. De azzal meg az a gond, hogy nem lehet hátradönteni, mert mögötte van a gyerekülés, van egy 3,5 éves lányunk is. Ha hátradönteném kicsit is, akkor nem fér el a lába, nem egy nagy autónk van.

Nincs fogadott dokim, akit erről megkérdezhetnék, ezért próbálkozom itt.

Szerintetek gondot okozhat ennyi utazás, vagy inkább nem kellene mennünk? Megjegyzem zárójelben, hogy nem igazán vágyom. Meg a másik dolog, április végén voltunk utoljára hosszabb, kb 1,5 órás úton, hát minden bajom volt tőle, pedig akkor még csak 27 hetes voltam, és nem is volt sok a magzatvíz.

Mi a véleményetek? Köszönöm.

2013. jún. 13. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:

"Már 2x voltam vissza emiatt kontrollon, de másodszor is sok volt a magzatvíz. Tehát marad a pihi és a kímélet. "

Értelem szerűen nem mennék!

2013. jún. 13. 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Bennem fel sem merülne ez a kérdés. Nem mennék sehová.

A férjed sem értem meg, hogy őszinte legyek. Ebben a helyzetben mi a frászért kell pont most utazni? Felelőtlenség.

2013. jún. 13. 10:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Szerinte az utazás is pihenés nekem, hiszen csak ülök. És azt mondta többször megállnánk, amikor csak szeretném. Már áprilisban sem értette, hogy mitől nem bírtam az autózást.

Csak az az igazság, hogy nem tudom eldönteni, hogy én aggódom túl, és tényleg csak "pihenés" lenne végigülnöm az utat, vagy jobb lenne komolyabban venni ezt a sok magzatvíz helyzetet. A férjem abból indul ki, hogy itthon is csak ülök, és semmi bajom. (Persze ez csak a napi 8db MagneB6 miatt van így.)

2013. jún. 13. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyilván nem te aggódnod túl. Más otthon ülni, mint kocsiban rázódni és utána rokonokat látogatni. Ilyenkor legyen már a baba a fontosabb, a férjed ezt hogyhogy nem érti meg? És ha ne adj isten bármi történik útközben?
2013. jún. 13. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
nem tudod eldönteni? 2 hete azt mondták, h feküdjél, mert sok a magzatvized, utána kontrollon kiderült, h semmi sem változott, tehát még mindig sok a magzatvíz, azaz továbbra is pihenned kell. nem utaznék sehová, egy 3 órás autóút utáni rokonlátogatás kb 24 óra latt lezavarva amúgy még nem terhesen is fárasztó, én ezt nem nevezném pihenésnek, főleg kisgyerekkel. ne menj(etek)!
2013. jún. 13. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Maradok a popsimon és ha o akar menni, akkor menjen egyedül.

Amúgy nem semmi a férjed!

2013. jún. 13. 13:34
 7/9 A kérdező kommentje:

"...egy 3 órás autóút utáni rokonlátogatás kb 24 óra alatt lezavarva amúgy még nem terhesen is fárasztó, én ezt nem nevezném pihenésnek, főleg kisgyerekkel..."

Ezt az 5ös válaszoló írta, na szóról szóra ugyanezt gondolom én is, emiatt nem vágytam.

Egyébként felhívtam a férjem, és mondtam neki, hogy nem megyünk. Volt egy kb 5-6 másodperces csend, és utána azt mondta: Hát jó. Úgyhogy lemondtam az utazást.

Köszönöm a válaszokat.

2013. jún. 13. 14:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy ma 19kor mégiscsak utazunk. Egész nap mindenki engem csesztet amiatt, hogy nem akarok menni. A férjem tegnap óta húzza a száját, még a rokon is felhívott ma, hogy érzek-e szúró vagy nyomó érzést amikor ülök, mert ha nem, akkor nem érti mit izgulok, akkor nyugodtan mehetnénk. Ja, és a csavar az egészben, anyósom ideutazott ma, micsoda véletlen. Kiderült, hogy az ő agyszüleménye volt ez az egész utazás így most hirtelen (az ő unokatestvére a rokon). Ők ketten szépen eztmár megbeszélték a kisfiával, csak engem nem kérdezett meg senki, hogy mit szólok, ők már ezt tényként kezelték, hogy megyünk. Na végül beadtam a derekam, mert mindenki húzta rám a száját. Nem is mérges vagyok a férjemre, hanem iszonyatosan csalódtam, és rosszul esik, hogy ilyen helyzetbe hozott engem, mikor így is aggódom a sok magzatvíz miatt. Remélem nem lesz semmi gond, vasárnap estét várom már nagyon, hogy végre hazaérjünk. De azt ne várja a férjem, hogy jópofizni fogok a rokonaik előtt az ő és a drága édesanyja kedvéért.
2013. jún. 14. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
De basszus, hogy lehet ilyen felelőtlen családod??? Szerintük az orvos poénból mondta, hogy pihenj? A 3 órás autóút és rokonlátogatás nem pihenés. Én így sem mennék, sértődjenek meg. A baba a legfontosabb, nem az ő hülyeségük.
2013. jún. 14. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!