Volt akinek hasonlóan alakult a terhessége? Mi történt? Valamint szerintetek vonaton utazhatok ezzel?
Èn is bevèreztem. A 6. Majd 9.heten!
Dolgoztam vegig egyedul azokon a napokon nem mikor vereztem!
Pihenni kell azert. En a dokimat kerdeznem meg hogy mehetek e.
Nekem meg azt mondtak, fekudjek. Mikor neha vizsgalatra mentem, razott a kocsi, nekem az is kellemetlen volt. 11. hetig volt verzesem, ennek mar egy honapja, ma mar nincs kellemetlen erzesem, nagyokat setalok, vonatoznek is akar. Akkor nem vonatoztam volna, de fizikailag is ereztem, hogy nekem ez most rossz lenne.
Neked igazabol akkor okozhat gondot, ha a verezgetes oka pl egy nagyobb hematoma. Ha az nagyon megindul, az baj. Ezert inkabb kifektetik, megvarjak, mig felszivodik. Csomagokat nem kene emelgetned... Ilyen kis korban altalaban nem tudjak mitol van a verezgetes, ezert inkabb a nagyobb ovatossagra torekszenek...
Köszönöm a válaszokat!
Engem a doki egyből kiírt táppénzre, szóval én nem is dolgozom most. A vérzés változó, néha kevesebb, néha több, de nem akkora nagy mennyiség. Emelni természetesen nem emelgetek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!