25-ik héten utazhatok autóban övterelő nélkül?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 08:53
1/8 anonim válasza:
Szia!
Én végig vezettem. Simán bekötöttem magam, csak egy csipesszel lazítottam az övön.
2/8 anonim válasza:
Persze...Èn végig vezettem anélkül.cSak az övhöz tettünk egy kis papírt,hogy megfogja az övet,hogy ne zavarja a hasam.
3/8 anonim válasza:
Nem. Én kb 14-15. héttől már használom, mert zavar, hogy az öv szorítja a hasamat, és így érzem biztonságosnak, így vagyok nyugodt.
33 hetes
4/8 anonim válasza:
Ja bocsi "utazhatok" helyett "utaztatok"-at olvastam. Így más a kérdés, persze, utazhatsz, ha te úgy is kényelmesen érzed magad. Utolsó voltam.
5/8 A kérdező kommentje:
A csipeszes megoldás hogy működik?
Elég érzékeny a hasam, de övterelőt nem akarok venni, mert nincs is kocsink... Egyszer kell majd mennem egy kb oda vissza 400 km-s útra, egyszer pedig egy 250 km-esre.
2010. júl. 23. 09:10
6/8 anonim válasza:
Az egy kb 200 forintos dolog, amit autós boltokban lehet kapni. Fent, ahol kezdődik az öv, oda kell rakni, és azzal lehet lazítani az övön, hogy ne szorítson.
7/8 anonim válasza:
Csipeszes vagyok :-)
Ahonnan kijön a kocsiba a biztonsági öv felül, húzok rajta pár centit és egy csipesszel megfogatom.
Így nem szorít. Próbáld ki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!