25 hetesen a plusz 5 kg soknak számit, ugye? Van más is itt, aki hizott már ennyit?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 22:31
11/14 Adri1616 válasza:
Én 22 hetes kismama vagyok. 0,5 kg-ot híztam eddig. Szerintem ezen butaság aggódni amíg a pici szépen fejlődik. Lényeg h az egészséges kereteken belül jól érezze magát a kismama :-) amúgy nem gbngzik annyira soknak amiket írtatok :-)
12/14 anonim válasza:
Hu, Adri, 0,5kg, ez szuper!
Ennyivel en sem aggodnek. ;-)
Van etvagyad amugy?
13/14 anonim válasza:
25 hetesen 7 kg-nál tartok, igaz, 57-tel kezdtem. Szerintem pont jó. Az elsőnél 17 a másodiknál 13 kg-ot híztam, most sem tervezem, hogy 12-13-nál több legyen. Szépen lassan haladok felfelé. Nyugi, a szülés után sok lemegy, meg aztán ott van még a szoptatás! Inkább legyen jó sok tejci, minthogy a súlyom miatt aggódjam!
Igaz, igyekszem odafigyelni, több zöldséget és gyümölcsöt eszem, sőt tornázom is, de ha ennyi kúszik fel, akkor ennyi... Ne aggódj, nagyon jól csinálod!
14/14 Adri1616 válasza:
Változó az étvágyam :-) van h falás rohamok jönnek rám és van h úgy tuszkolok le pár falatot... A sárgadinnye a favorit meg a bolognai :-) meg sajna a cukros üdítő de próbálok többségében inkább vizet inni. Aztán lehet h majd hirtelen megindul, azt se bánom csak a picikém egészséges legyen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!