Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek soknak szamit ha...

Szerintetek soknak szamit ha 26 hetesen mar 5kg pluszom van? Most az uloso 6hetben hiztam 4-et ez soknak szamit?

Figyelt kérdés
A valaszokat elite koszonom!

2013. márc. 12. 06:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Én az egyik gyerkőccel 20kg-ot a másikkal 18kg-ot híztam az egész terhesség alatt nekem nem volt semmi proplémám minden lelet jó volt.
2013. márc. 12. 07:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia. Én is 26 hetes vagyok. 163 cm magas vagyok 59 kg-ról indultam most 71 kg vagyok.

Szerintem az 5kg plusz nem sok.

Egyébként nekem a 20-23 héten ugrott meg a súlyom hirtelen 5 kg-val. Szerintem azért mert elkezdtem kicsit vizesedni.

Az utóbbi két hétbe viszont csak 1 kg-t híztam...

2013. márc. 12. 07:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen ez érdekes, nekem is ilyen löketszerűen jöttek a kilók. 1. babánál úgy hogy 12.hétig plusz 3 kiló aztán 24.hétig semmi. A 24-25.héten már plusz 5 kgnál jártam. 28 hetesen még mindig plusz 5 kg. Aztán 34.hétre plusz 8 nál jártam, majd onnan annyira felvizesedtem hogy 41 hetesen plusz 17 kilóval mentem szülni, szóval nálam egyáltalán nem jött be ez a havi 1 kg súlygyarapodás stb.Onnan is gondolom hogy víz volt hogy mikor hazamentem a kórházból 15-16 kg val voltam kevesebb és 5 percenként pisilni jártam.

A második babámnál 16.hétig nem volt semmi súly pluszban aztán 2-3 hét alatt feljött 3 kg. majd 24-25 hetesen plusz 5kg-nál jártam, 34 hetesen megint csak 8 kg plusznál de itt már nem vizesedtem csak alig, így végül plusz 12 kg-val zártam amiből 4.3 kg volt a babám.

2013. márc. 12. 07:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Dehogy sok! Én most sokkal jobban vigyázok, mint a többi terhességemnél, mégis 5 kilónál tartok már 19 hetesen (és a védőnő azt mondta, keveset híztam). A többivel 14-17 kiló között híztam, de az is mindig lement pár hónap alatt. 26 hetesen álom az 5 kiló plusz! :-)
2013. márc. 12. 07:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok. Én 27 hetesen 3 kilónál tartok, de kemény szénhidrát diétán vagyok. Ha nem diétáznék lehet, hogy már egy tizes is felugrott volna:-(
2013. márc. 12. 08:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én egyik terheskönyvem a 20-25. hét környékén heti fél kiló hízással számol, azt írja általánosnak. Ez alapján nem sok. Jövő héten megyek a védőnőhöz, akkor leszek 26 hetes, szerintem nekem is 5 kg körül lesz a plusz súly. De valójában csak a hasam nő, épp mondták, hogy hátulról semmi nem látszik. Nem sok szerintem.
2013. márc. 12. 10:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma mértem magam nem 5 hanem 6 kg a pluszom, de elírtam mert így is marad a 6 hét alatt a 4 kg.Akkor jó ,hogy ennyien ezt mondjátok! :) Én most kezdtem el érezni ,hogy vizesedek 1 hete úgy érzem mintha mindenem be lenne dagadva pedig csak a térdem és a bokám egy kicsit de az sem vészes , az ujjaimat hurkának érzem a végtagjaim helyén meg mintha kő lenne:D szóval szerintem vizesedek csak nem látványosan. Én akkor szerencsésnek mondhatom magam mert én azt eszek amit kívánok bár nem sokat eszek ezért is furcsa ,hogy 3 hét alatt 2 kg híztam ... én 165 cm vagyok és így 63 kg de akkor a válaszaitok alapján ez még jó!:) sajnos nekem nincs annyi vizsgálat mint nektek mert nem Magyarországon élek és itt elég furcsán kezelik a dolgokat ... pl 12hetes vér vételem volt és egy 20 hetes nagy ultrahangom De sosem vizsgáltak még meg a méhszájamat semmi ilyesmi soha nem néztek meg ugymond belülről ez a 2 vizsgálat (jah meg súly mérés és vérnyomás mérés).Voltunk otthon ott azért elmentem orvoshoz rendesen kivizsgált azt mondta minden rendben. ezért próbálok oda figyelni a súlyomra mert nekem nem lesz terhességi diabétesz vizsgálatom sem ... De így akkor ugy gondolom megnyugodhatok :) ( sajnos itt ez a normális ennyi vizsgálat) Még egyszer köszönöm a válaszokat de azért esetleg ha más is elolvassa még a kérdésem nyugodtan írjon mert több vélemény nagyobb nyugalom :)
2013. márc. 12. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Én 22 hetes vagyok és már most + 6 kilónál tartok... de nekem is azt mondta a védőnő (és a netes táblázatok), hogy ez még nem sok. Itt meg tudod nézni, hogy a kezdeti súlyodhoz és a magasságodhoz képest mi az egészséges súlygyarapodás:

[link]

2013. márc. 12. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia,én is 26. hétben vagyok és rajtam is pont 6 kiló plusz van. Külföldön élek,doki szerint mindenki más ütemben szedi fel a kilókat. Amúgy én sokszor kevésnek érzem ezt a 6 kilót,minden ismerősömtöbbet szedett fel.. :-P és a könyvem is azt írja,h az átlag 8 kg-t hízik 25. hétig. Aggodalomra semmi ok amig te jól érzed magad a bőrödben! Remélem segítettem. Szép várakozást!
2013. márc. 12. 17:36
 10/10 A kérdező kommentje:
NAgyon köszönöm nagyon aranyosak vagytok!! Most már tényleg megnyugodtam:D:D NAgyon Boldog baba várást:)
2013. márc. 13. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!