Normalis, ha 10 hetesen olykor meg mindig "mindjart megjon" erzesem van?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 16:14
1/10 anonim válasza:
Igen, nő a méhed, munkálkodik :)
2/10 anonim válasza:
Kérdezőtől kérdezem. A nem várt előtt volt-e mindjárt megjön érzésed? Ha igen mennyi nappal? Volt-e más tüneted mielőtt teszteltél volna?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem volt mas tunetem. A melleim fajtak meg de ez altban minden mensi elott igy volt. Kb 1 masfel hettel a nem vart elott kezdodttek.
Ez jelent valamit? Vagy miert kerdezed?
2013. márc. 11. 16:43
4/10 anonim válasza:
Jaj nem. Cs azért kérdezem mert én csütörtökre nem várom és reggel óta ezzel a megjön érzéssel küzdök és szaladgálok,hogy tényleg de eddig semmi. Nem érzek semmi más fajta tünetet. Ja és nálam csak csöndben szokott meg jönni semmi előjel nélkül max annyi,hogy felpuffadok és ennyi.
5/10 frászkarikaborsó válasza:
igen, normális, én még a 12. hét környékén is éreztem.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :))) Megnyugodtam :))
2. kivánom, hogy 2 csikos legyen a teszted :) PErsze csak ha azt szeretnéd :D
2013. márc. 11. 22:40
9/10 anonim válasza:
3. vagyok köszönöm a jó kívánságot igen szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!