18 hetes vagyok, és nem szeretek terhes lenni, ti voltatok ezzel így?
Figyelt kérdés
Úgy terveztem tökéletes kismama leszek, aki terhesen is csak pörög, és a munkahelyemről visznek majd szülni. hát ehhez képest, nem így alakult. Táppénzre kerültem mert véreztem, így itthon ülök beburkolózva. Sokszor megmozdulni nem tudok olyan fáradt vagyok. Gyakran fáj a hasam, hátam, derekam stb. Van, hogy hányingerem van, néha meg iszonyatosan éhes vagyok, nincs erőm sokszor a lábamat se leborotválni vagy hajat mosni. A pici még nem mozog, így folyamatosan félek, hogy vajon éle e még. Olyan szerencsétlenek érzem magam, a férjem körbe ugrál engedi, hogy egész nap feküdjek ha éppen olyan nap van, és ettől még inkább szerencsétlenek érzem magam. Ti is voltatok így? Már most rossz anya vagyok?2013. jún. 12. 19:27
11/11 anonim válasza:
6os vagyok! Persze, ilyen van a nem kismamáknál is! Olyankor ne is csinálj semmit, csak amennyi éppen elég!
Én is tegnap 2 napi mosogatni valót csináltam meg, mert erőm nem volt odaállni a mosogató elé!
Nekem nehezíti most az igazi semmit tevést a 21 hós lányom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!