Dohányos kismamik?

Figyelt kérdés

ti mikor raktàtok le a cigit?és addig mennyit szivtatok egynap?

vagy esetleg aki végig dohànyozta a terhességet!mennyit szivtàl egynap???

babàtok egészségesen született???

2013. jún. 12. 19:25
1 2
 1/19 anonim válasza:
41%

Ne cigizz és ne drogozz terhesen!

Ha nem vagy elég elszánt, hogy lerakd a gyerekért, a GYEREKEDÉRT a bagót, akkor nem érdemel meg az a tiszta lélek!!

2013. jún. 12. 19:32
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Én olyat ismerek akinek egészségesen született viszont 3 évesen komoly asztmája lett ami nagyon valószinü a cigi miatt volt. Napi 3-5 szálat szivott és nem is szoptatott hogy ne mérgezze tovább a gyereket. Többször korházba kellett rohanni a gyerekkel mert úgy fullad. Ilyenkor legszivesebben szembeköpné magát az elmondása szerint. Sosem fogja magának megbocsájtani. Mivel pont az szenved az ö gyengesége miatt akit a világon a legjobban szeret. Oxigén palackot kell beszerezniük otthonra, akkor talán nem kell majd kórházba rohangálni. Az első korházba rohanós roham óta nem cigizik. Az orosok szerint 90% a valószinúsége hogy a cigi miatt van milyen ilyen komoly asztma általában drogos dohányos szülők mellett fordul elő.
2013. jún. 12. 19:34
 3/19 anonim ***** válasza:
43%

Első válaszoló: erős túlzásokba ne ess azért, hogy nem érdemli meg.

Én a 10. Héten tudtam lerakni, és nagyon nem vagyok rossz, ahogyan te állítod!!!!!

24+5hkm

4/19 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy megtudtam hogy terhes vagyok tehát 5hetes voltam . Egyik napról a másikra, még a teszt után elszívtam egy szálat. Nem kockáztatnék hogy ártok neki , már imádom:-))) 25hkm
 5/19 A kérdező kommentje:

kedves első!!!

bocsànat de lemaradt hogy igen terhes vagyok de NEM DOHÂNYZOM MERT LESZOKTAM!!!!!

csupàn kivàncsisàg a kérdèsem!!!!!!

2013. jún. 12. 19:41
 6/19 anonim ***** válasza:

Némelyik ember akkora tahó! Úgy tud következtetni!!! Jön itt a prédikációs dumájával csak azt nem értem milyen jogon dönti el h kinek lehet gyereke és kinek nem! Sehol nem olvastam a kérdésedben h pl cigiznél kedves kérdező. Bírom az ilyen okoskodóakat. De a válaszra sok hasznos dolgot írt. Egy mondatának se volt semmi köze a kérdéshez!

Am én mikor megtudtam egyből le is tettem. Egy szálat se szívtam, sőt egy slukkot sem azóta sem. 4 hós a lányom már nem szoptatom de akkor se szoktam vissza szerencsére. :)

Egyik ismerősöm viszont ő végigcigizte az egész terhességét. Állította h semmi baja nem lett a lányának 15hós de azt hozzáteszem h eleve alig volt 2,5kg. Ennek is sok köze van hozzá. Meg ott volt az is h rengeteg teje volt és akkor is cigizett. Öntötte a csapba a sok tejét. Pedig más anyukának is adhatta volna ha képes arra a dologra h letegye a cigit. Arról nem beszélve h a kislányának is a kis arcocskáján azért látszik h nem egy kis pofás arcocska hanem mintha nyúzottabb lenne. Szerintem ennek is köze van hozzá. Jót minden esetre biztos nem tesz.

2013. jún. 12. 20:49
 7/19 anonim ***** válasza:
51%
Vannak olyan népcsoportok akik abból élnek, hogy direkt beteggé teszik a gyereket még várandóság alatt az emelt családiért és a gyesért.
2013. jún. 12. 21:01
 8/19 anonim ***** válasza:

én napi 1- 1.5 doboz cigit szívtam. 5 hetesen tudtam meg hogy babát várok, azóta nem cigizek. Ha már tiszta dili vagyok akkor elcsórok páromtól egy slukkot, de ez kb havonta egyszer van. Nagyon nehéz volt letenni,, de kisfiamért mindent!

18 hkm :)

2013. jún. 12. 21:23
 9/19 anonim ***** válasza:
62%
Ugye tudjátok, hogy a dohányzó nők, mikor kismamák lesznek csak 20%.... Ismétlem 20%, akik LETESZIK A CIGARETTÁT!!!!:) itt nagyon sokan füllentenek, mármint ezen az oldalon:))))
2013. jún. 12. 21:44
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem is véletlenül van annyi asztmás gyerek.

Akinek nem inge ne vegye magára.

2013. jún. 12. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!