3 hónappal a babám elvesztése után úgy néz ki, hogy újra terhes vagyok (van pár pozitív tesztem), de Uh-ra csak hétfőn megyek. Hogy tudnék nyugodt maradni?
(Most ez megint olyan tanács, hogy könnyű mondani, megcsinálni nehéz)
Én egy vetélés után a következő terhességemmel egyáltalán nem foglalkoztam. Nem gondoltam a pozitív tesztre, arra hogy terhes lehetek.
Csak arra gondoltam, hogy mit főzzek holnap, milyen feladat vár a munkámban, kinek mit vegyek karácsonyra. Ahogy eszembe jutott vaolna, azonnal másra gondoltam.
Igy nem is aggódtam (nem is örültem)
Csak 3 hónap után "engedtem", hogy arra gondoljak új babánk lesz.
Szintén zenész. 10 hetesen mentek el az ikerbabáim júniusban. Most 7 hetes vagyok, de nem tudok felhőtlenül, sőt sehogy sem tudok boldog lenni. Félelem van bennem, habár ez a baba teljesen más jeleket küld, mint az ikrek.
Jövő pénteken megyek UH-ra, azt gondolom azután majd talán lesznek érzéseim is. Pillanatnyilag cefet rosszul vagyok, émelygek, ég a gyomrom, mindentől undorodom, és nagyon fáradt vagyok. Ennyi. Remélem eljön az idő, amikor megint büszkeséget fogok érezni, és boldog leszek.
Nekem is volt már egy vetélésem, és én tudok örülni, mert Ő itt van, egy másik baba, szerelmünk gyümölcse.
Örülj te is, új terhesség, új esélyek!
7 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!