Muszáj megvárni a 6 hónapot 23 hetes baba elvesztése után? Mennyi időt javasoltok, mennyit várjak?
Nagyon szeretnék egy csöppséget, nem pótlásként, hanem mert szeretnék :( meg hiányzik is :(
Már 80 nap letelt belőle
Igaza van Magdianyunak!
Bár a tested és a lelked sztem összhangban lesz és tudni fogja, mikor állsz készen. Ne siettesd, tényleg várjátok meg a fél évet - itt a nyár, csináljatok jó kis programokat, sétáljatok nagyokat! És próbáld meg majd nem görcsösen akarni - nehéz lesz, tapasztalat...
Drukkolok nagyon!!!
2 éve januarban vesztettem el egy 21 hetes babat. Aprilisban újra terhes lettem, és 9 hetesen elment a baba. Nem tudom, hogy volt-e köze egymashoz - túl korai volt-e - de sajnos elment. Utana belevetettem magam a munkaba, és következő év marciusaban megfogant a most 7 honapos kisfiam. Én azt tanacsolom, hogy varj!!! A szervezetnek is kell idő. Nehéz, de megérheti, mint esetleg egy újabb csalodas.
Sajnalom, hogy at kellett ezt élned! Pozitív hozzaallast és mihamarabbi babazast kívanok!
Szia!Mi 2009-ben vesztettük el a 20 hetes babánkat.Nem volt könnyű szülés,a 3.napra született meg a picike.Mivel a doki tudta,hogy újra szeretnénk még babát,igyekezett a műtétet elkerülni.Pedig elhiheted,már 2 nap étlen-szomjan,legszívesebben könyörögtem volna,hogy legyünk már túl rajta,vár a kisfiam otthon!Szerencsére a doki kitartott,és a végén komplikáció mentesen megszületett.Nekünk az orvos 3 hónapot pihit javasolt. De ott fenn valaki nagyon arra várt,hogy hozzánk tartozzon,mert a 3.mensim nem jött meg. Nagyon ideges voltam,mi lesz most?Végig izgultam minden uh-t,rendben van-e.De végül annyira jól érezte magát odabenn,hogy ki sem akart jönni!40+2-re született a 2. kisfiam,3800 g-al,és 52 cm-el,makkegészségesen! Ma már 16 hónapos nagyfiú,igazi rosszcsont!
Ezt nem azért írtam,hogy 2 hónap után próbálkozz,mert várhatott volna még a terhesség.Fizikailag viselt meg jobban,lelkileg a kisfiam sok erőt adott.(Persze a férjem is)Sokaknak mond 3 hónapot az orvos,de van,akinek fél vagy 1 évet javasolnak.Ha bízol az orvosodban,ha lehet hallgass rá.Nekem nagyon jó orvosom volt,le a kalappal előtte!(Sajnos kb.10 hetes voltam a kicsivel,mikor egy balesetben meghalt,így a kicsit nem nála szültem.)
Ne hari,hogy hosszúra sikerült! Fel a fejjel! Remélem,hamarosan lesz egy + teszted!
Köszönöm, hogy írtál. Most szerdán megyek be a dokihoz vizsgálatra. Remélem azt mondja, hogy rendben vagyok testileg, mert lelkileg tudom, hogy még sok idő kell:(
Augusztusban lesz az esküvő, addig nem is szeretnénk próbálkozni, de október már a 7 hónap, és szeretnénk megpróbálni, csak másik kórházban. Vagy ha ott akkor kénytelenek leszünk dokit fogadni, addig meg legalább gyűjtjük a kiadásokra a pénzt. A kicsi babi mindent megér nekünk, nagyon szeretnénk.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek aki írt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!