7 hónapos baba székrekedésére mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 14:41
2/11 anonim válasza:
Szia!
Én felhívnám a körzetit vagy a védőnőt (ha komolyabb a helyzet), hogy ők mit javasolnak.
Amúgy a bébiételek közül a szilva és a sütőtök egészen jó hatást tud kiváltani.
Üdv!
4/11 anonim válasza:
Lázmérőzés, beöntés, faragott szappan
5/11 anonim válasza:
szilvás bébiétel,ha ez nem vált be nekünk a Duphalack szirupot írta fel a gyerekgyógyász.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az őszibarackot próbáltam, akkor most a szilvát fogom, ha az sem segít akkor próbálkozom a többivel. Hosszú távon nem tudom mi lesz, nagyon lassú az anyagcseréje és amióta elkezdtük a hozzátáplálást, csak rosszabb a helyzet.
2011. jan. 18. 22:10
9/11 anonim válasza:
Első vagyok. Nálunk ugyanez volt, ha nem segítettem rá neki a szilva desszerttel, akkor csak 3-4 naponta bogyózott szegény. :(
Volt olyan időszak, hogy minden másnap adtam neki délelőtt fél-fél üveg szilva desszertet, attól délutánra, vagy legkésőbb másnap délelőttre mindig volt termelés a pelusba. Ezért is írtam rögtön a szilvát.
10/11 anonim válasza:
Én vettem aszalt szilvát, amikor látom, hogy gondban van szegénykém, akkor megfőzök két szemet, és beleteszem leturmixolva valamelyik ételébe. Nagyon szereti, és így kiadósabb, mintha mindig bébiételt vennék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!