Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy kell írásban bejelenteni...

Hogy kell írásban bejelenteni a terhességet?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy hogyan kéne ez az egészet csinálni már teljesen rástresszeltem. Eddig még dolgoztam, de már egy ideje eléggé rosszul vagyok reggelente és nem tudom hogy ilyenkor mi a menete a dolognak, betelefonálok hogy beteg vagyok és elmegyek táppénzre? Csütörtökön kell mennem először az orvoshoz, gondolom ő ad papírt a terhességről. Olyan a munkahelyen ahol nem tudok így dolgozni, egész napos emelgetés, vegyszerek vannak, amik gyakran sérültek és nem egyszer borult már a kezemre, szóval így én már biztos nem akarok dolgozni.

Ha már táppénzen vagyok, menjek be a papírral az igazgatóhoz és adjam át neki és mondjam hogy terhes vagyok? Már a terhesség előtt is folyton ezen járta az eszem hogy hogyan is kell majd ezt csinálni. Az igazgató egy nő, akit mindenki utál, nagyon szigorú és lenéző. Szerencsétlen dolgozók nem mernek elé állni semmivel, mert mindenért leordít. Szóval hogy csináljam ezt a bejelentés dolgot? Azt szokták itt írni hogy írásban kell hogy legyen nyoma. Írjátok már le légyszi hogy hogyan csináltátok. Nagyon megköszönném :)

2013. jún. 11. 18:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, esetleg majd még bent is megkérdezek ezzel kapcsolatban valakit. Nálunk 100 fő van.
2013. jún. 13. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!