István név? Apuka után ti adnátok a babának? Két keresztnevet nem szeretnénk semmiképp.
Ha apukát is így hívják és ezt szeretné a fiú gyereknek.
Ti adnátok?
Valakinek született mostanában kisfia, akit így neveztek el?
Egy szép magyar név.
Mégsem egy Brendon, Kevin vagy Dzsúlió...
Én is ilyen helyzetben voltam, végül nem ezt a nevet kapta. Az apja szerette volna, de meggyőzhető volt:) Végülis nincs bajom az István névvel, én csak azzal nem tudok megbarátkozni, hogy 66 felmenőt is tök ugyanúgy hívnak... Attól még lehet tisztelni apát,nagyapát hogy nem ugyanúgy hívnak mindenkit..:)
Ez később is olyan kellemetlen lehet, ha ugyanúgy hívják őket nem? mindig vissza kell kérdezni hogy melyiküket keresik mondjuk telefonon, vagy ha valakiről beszélsz mindig hozzá kell mondani hogy a kicsi vagy a nagy:) Vagy a "kicsi" örök életére Istvánka marad...
De persze nagyon sokan adják a gyereknek az apa nevét, ez mindenkinek szíve joga, valószínűleg úgy is lehet élni...:D
Nalunk az apja nevet kapta de csak azert mert ami nekem tetszett az a ferjemek csaladjaba volt,ami neki az pedig a mienkbe.
Igy egyszeruen o is Richard lett. Tudtuk hogy passzol a vezeteknevhez,szep,nem tul "csicsas".
Nagypapam ,batyam is Istvan,nekem szemely szerint semmi bajom a nevvel.
Hidd el o lesz a kulonleges a 6. Csanad ,a 3.Bence es az 5. Dominik melett.
Az a lenyeg nektek tetszen ne masnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!