Jánosban olyan orvos, akihez semmiképp ne menjek?
Figyelt kérdés
Még sajnos nem döntöttem el, melyik orvoshoz szeretnék járni. Viszont hátha tudtok segíteni, hogy kit nem ajánlatok vagy azért, mert nem alapos, figyelmes vagy éppen nagyon pénzleső?2013. máj. 10. 14:38
1/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
9 h km
2013. máj. 10. 14:39
2/6 anonim válasza:
Dömötöri Jenő.
Pénzéhes pojáca, képes keddtől keddig szabira menni, hogy nehogy lemaradjon egy magánrendelésről is, a barátnőmből szó szerint kinyomta a gyereket, hogy még a szabadsága előtt kaphasson borítékot.
3/6 anonim válasza:
A Janosban van fiatal es idos doki is, aki jo, szimpatikus, en nem talakoztam olyannal, akit kimondottan nem ajanlanek, pedig 3.babanat is ott fogom szulni. Alapvetoen a fejetol buzlik a hal de itt ez forfitva igaz! A Lintner nagyon jo vezeto es emiatt az osztaly is jol mukodik. Persze biztis van, akinek nincs jo tapasztalata, de nagy atlagban minden doki es szuleszno jo ott. Ha fiatal meno dokit keresel, akkor ott a Szuromi dr, de nagyon jokat mondanak a Zsolnayrol is, en egy oreg dokinal szultem es fogok most is, o a Moksony dr, de nem tudom, hogy vallal-e meg.
4/6 szsuzs válasza:
kedves 3-as, esetleg Molnár dr-ról van vmi infód? Napokon belül szülök nála, izgulok...de eddig maximálisan korrekt volt!
5/6 anonim válasza:
Sajnos ot nem ismerem nevrol, de ha regota ott van, akkor az arca biztos beugrana. Ha megvan a szimpatia es eddig minden ok volt, biztos a szulesnel is igy lesz:) de megneztem a honlapon, adjunktus, ughyogy elvileg nagy nev! konnyu szulest es jo egeszseget kivanok!
6/6 anonim válasza:
Én ott szültem Skriba Eszternél, de ő mintha 1 éve gyesen lenne, őt nagyon tudom ajánlani, ha már visszament!
DE A TUTI TIPPEM:
keresed meg Héber Judit szülésznőt, és kérj tőle tanácsot, kit javasol, és ha szülésznőt akarsz fogadni, akkor őt bátran ajánlhatom :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!