Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29-34 hetes kismamik, hogy...

29-34 hetes kismamik, hogy vagytok? Van aki még mindig szuperjól viseli a babózást és élvezi a várandósságot?

Figyelt kérdés

Lehet fura kérdés, de mostmár gondoltam megkérdezem. Mert annyi választ olvasok ilyen idős várrandósságra, hogy itt fáj, ott fáj, nyom, kirúgja az oldalam, nem tudok aludni, stb. Viszont nekem még semmi ilyen "rossz" tüneteim nincsenek még, és már azon gondolkodom, hogy ez normális e.

NE Értsetek félre, tudom, hogy minden terhesség más és más, mindenki másként viseli, csak már én kezdek aggódni, hogy nem jól fejlődik a babóm, mert 32 hetesen nem produkál semmilyen kellemetlenséget anyának, legalábbis nem említésre méltókat. Mert ha valaki megkérdezi tőlem: hogy viseled? A válaszom: abszolut jól. Még! Csak ilyen válaszokat nem nagyon lehet olvasni. Tényleg 30. hét után már fájni kell valaminek?

(tényleg jószándékból kérdezem, semmi sértő!)32+4 hetes kismami

2009. okt. 9. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én irigyellek,mert nekem pl ma reggel úgy a bordám alá nyomta a "kis" popsiját,hogy levegőt sem kaptam,és pont Apucival gyakoroltunk reggel az ágyban!Hát nagy nevetés lett belőle!Megsimogattuk a kis popóst és ő arrébb ment!Meg én pl levegőt nem kapok,nem birok ülni(mert összenyomódik a gyomrom és ami még most ott van), de rájöttem ha csak gyümölcsöt vagy joghurtot, kakaót,felvágottat(persze kenyér nélkül)sajtot,levest(egy pohárnyit)eszek,akkor van hely az apróságnak!Monjuk nekem nagyon nagy hasam van,és babuci is már 25 hetesen volt 1kg,most tuti több már mint 2kg!

32 hetes km hétfőn megyünk méreckedni

Ne aggódj h nincsenek ilyen tüneteid,inkább örülj neki és élvezdd amíg így van!

Amúgy én is most vagyok a legjobban(ezektől eltekintve,mert imádom,h ilyen nagy és már az is észre veszi aki nem akarja.)Nagyon büszke vagyok rá!És az aló helyzet a legkényelmesebb!!!

2009. okt. 9. 10:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Na végre, jó ilyet olvasni :o)

Ilyen kinyomkodások nálunk is vannak, de én ezt nem érzem negatív, vagy kellemetlen tünetnek, inkább ahogy írtad te is, viccesek, és csak pár percig, másodpercig tartanak.

További Boldog Babavárást!

2009. okt. 9. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Pár héttel ezelőttig nekem is megfordult a kérdésed a fejemben. Akkor én is kérdeztem hasonlót, mert abszolút jól viselem a várandósságot, még a környezetem is meg van lepve rajta, hogy mennyire. Én már a 36. hétbe lépek 2 nap múlva, és azóta sincsen semmilyen problémám. Talán a legnagyobb "nyűgöm" annyi, hogy az utóbbi kb 2 hétben már nehezebb az alvás a nagy poci miatt, meg legalább 2-szer fel kell kellnem pisilni, és elég nehéz felkellni az ágyból :-) de ez is inkább kellemetlen, mint fájdalmas vagy akkora probléma. Szóval örülj neki, lehet, hogy mi vagyunk szerencsések, élvezd ki a babavárást, hogy tényleg inkább a kellemeset, szépséget élvezhetjük, mint az állandó fájdalmat, kellemetlenséget.

2009. okt. 9. 11:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ! Én is kb így vagyok, mint te. Úgy vagyok vele, ha ez még így kitart 2-3 hétig, akkor tényleg egy szavam sem lehet. Aztán majd lehet hogy megkapom a következő babónál ami most kimaradt :o)))
2009. okt. 9. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szerencsésnek mondhatom magam, se székreki, se vízesedés, se aranyér, se brutális hízás, se visszér, se gyomorégés. Kicsit lihegek a lépcsőn és az alvásból reggelre csipőfájással ébredek, de nappal mindig talpon vagyok és gyorsgyaloglásban lekörözök mindenkit :-) a 34. hétben. De szerintem csak az utolsó két hét lesz igazán kemény, az meg majd kiderül, hogy mennyire. Örülj neki, hogy fitt vagy és élvezd továbbra is a pocakos heteket! Nincs veled semmi gond, csak szerencsés vagy! :-)

2009. okt. 9. 13:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!