Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyanok akik 19...

Vannak itt olyanok akik 19 évesen szültek vagy fognak szülni?

Figyelt kérdés

Szívesen beszélgetnék!

6hetes kismama vagyok és 18 éves!

2013. jún. 8. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 19 voltam, amikor szültem.:)
2013. jún. 8. 08:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen már anyuka voltam :-) még mielőtt bárki beszólna, rendezett körülmények közé érkezett, tervezett baba volt :-) te hogy érzed magad, kedves kérdező? Szorongások, kételyek, boldogság, mit érzel? :-) Boldog babavárást :-)
2013. jún. 8. 08:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 19 éves vagyok és 26 hetes kismama! Életemben nem éreztem magam ilyen boldognak mint most, és már borzasztóan várom a kislányomat a párommal együtt! Nem érdekelnek azok akik elítélnek, sztem nincs ebben semmi elítélendő mindenki foglalkozzon a saját életével! Én 4 vagyok együtt a párommal és csak mi voltunk egymásnak mindentéren! Most már összeköltöztünk, szülőktől teljesen függetlenül fogjuk nevelni a gyermekünket, a párom dolgozik! Támogatnak bennünket a szülők mindkét oldalról, hiszen a szülő mindig segít a gyermekén függetlenül attól hány évesen lesz édesanya/édesapa! Ha mindketten akarjátok a babát a pároddal, akkor csak ez érdekeljen, senkinek a rossz indulatú véleményére ne adj! Minden rendben lesz, hiszen ez a legcsodálatosabb dolog a világon és fiatal szülőnek jó lenni, egészséges fiatal szervezeted van, kevesebb komplikáció lesz a szülésnél, a kevés korkülönbség miatt jó kapcsolatot ápolhatsz a gyermekeddel, és mivel fiatal vagy sokkal türelmesebben fogsz vele játszani, lesz időd vele foglalkozni! Amúgy szabad megkérdezni, mik a terveitek? Ugye megtartjátok?
2013. jún. 8. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én most töltöttem a 20at és 11 hetes vagyok!:) Sokan csak néznek, hogy ilyen fiatalon?!...:D
2013. jún. 8. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én igaz 22 vagyok de még én is megkaptam ,hogy ilyen korán??Mi is eléggé kaptuk az ívet...sajnos mi a családon belül is amivel kicsit nehezebb volt ezzel nem foglalkozni. Pedig mi már össze is házasodtunk még az elött ,hogy megfogant a baba (bár az esküvő miatt is akadoztak mert ,hogy akkor én még csak 21 voltam a férjem 23 pedig 100%ban mi fizettünk mindent) Mi 3 éve együtt élünk külföldön anyagilag ez által jól állunk nekünk egyáltalán nem kell a segítség inkább mi segítünk haza ha kell ezért nem is értjük mi a problémája a családnak..De mi kiosztottunk mindenkit esküvővel babával kapcsolatban ,hogy mi nagyon boldogok vagyunk tervezett baba volt és ne szóljanak bele és főként ne ítélkezenek mert ez a mi életünk! És tudjátok hihetetlenül boldogok vagyuk:) Imádom a férjem 1 hét 3 nap múlva a kezemben lesz a lányunk mindjárt igazán egy család leszünk és így a végére már mindenki beletörödöt ,hogy mi irányitjuk az életünk és nem szólhatnak bele max velünk örülhetnek :) így már a végére mindenki várja a babát még ha az elején nem is tartották jó ötletnek! Ne foglalkozz senkivel! Légy Boldog ez a legfontosabb szeresd a párod és a születendő kis babád! :) hidd el nincs ennél szebb érzés ,hogy a ti kis csodátok nő odabent! :)
2013. jún. 8. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Pont mához 1hónapra töltöm a 20at, 25hetes vagyok :)) Nekem is sokan megjegyzik, hogy milyen fiatalon, de én nem bánom. Tervezett baba. Csodálatos érzés ahogy egész nap itt ficánkol a hasamban :)) Kisfiú lesz.

Te mit szeretnél inkább? Kisfiú? Kislány? Nem vagy nagyon rosszul?? Én 10.-16.hétig alig tudtam elhagyni a lakást, olyan rosszul voltam :(

2013. jún. 9. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Én napról napra egyre jobban vagyok, de az étvágyam viszont nagyon lecsökkent...:S

11 hetes vagyok:D

2013. jún. 10. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!